Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 21 sep 35 reacties

Máxima in het wit bij werkbezoek in Rotterdam

Koningin Máxima bracht vanmorgen een werkbezoek aan het Hout- en Meubileringscollege (HMC). Het bezoek stond in het teken van praktisch ondernemerschapsonderwijs en duurzaamheid binnen het onderwijs.

Locatiedirecteur Marjolein Hesselink gaf koningin Máxima een rondleiding door de school langs praktijkruimtes zoals het studiecentrum, woonwinkel, praktijklokalen en werkruimtes met machines. Tijdens de rondleiding ging Máxima in gesprek met studenten en afgestudeerden. Zij vertelden meer over hun meesterstukken en hun ambities, waaronder ondernemerschap.

PPE/Rubsamen

Daarnaast kwam het thema duurzaamheid aan bod. Docenten en studenten spraken met koningin Máxima over wat het thema duurzaamheid betekent voor het HMC, voor haar studenten en voor de ontwikkelingen in de branches waarvoor de vakschool opleidt.

PPE/Rubsamen

Mode
Outfit: midi-jurk van Massimo Dutti
Eerder gedragen: ja, bijvoorbeeld tijdens de Koningsspelen 2022
Accessoires: riem Maison Vaincourt, tasje Natan, pumps Gianvito Rossi

PPE/Nieboer
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
35 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dit was opnieuw een goede outfit-dag.. mooi dat wit met camel… helemaal in de cappuccino trend van nu…

Gewoon prima plaatje, leuke ontspannen foto’s

Opnieuw een witte outfit deze week.
Afscheid van de zomer gevoel?
Eenvoudige, leuke jurk, zonder poespas.
Tegenkleur camel in accessoires maakt de uitstraling iets warmer.
De sjaal die ze pas op het bordes bij de groepsfoto vasthield, zou nu functioneel geweest zijn, lijkt mij.

Een prima gewone jurk met prima assessoires.

Hebben jullie de fotos van Camilla gezien in Parijs bij t banket? Metamorfose!

Camilla zag er fantastisch uit… prachtige jurk, mooie juwelen.. een plaatje!

Ja, Camilla in Parijs ziet er top uit!!

Leuke jurk en mooi met de caramelkleurige accessoires. Volgens mij een leuk, informeel bezoek.

Op zich een prima basic jurk, die haar goed staat, maar op een plens dag als vandaag vind ik het niet zo ogen, te kaal en te kil, door de dunne stof en het model. Voor dit werkbezoek met veel jonge mensen èn het herfstweer had ik een vlotte palazzo broek met top beter gevonden, maar Maxima voelt nog wellicht nog ‘summer vibes’…….

Zie weer een fout, maar helaas werkt het corrigeren nog steeds niet. Ook de hele tekst verwijderen is lálá, ofwel doet het ook niet. Dus lieve Josine, het zou fijn zijn als het weer eens naar behoren werkt. Bij de vorige versie van MKM kon je onbeperkt en na lange tijd dingen nog aanpassen, dat was heel fijn.

Fijn Josine, zoals ik eerder zei het komt vast wel in orde.

Ik heb daar met Josine over gemaild maar ze liet weten dat daar niks mee gedaan gaat worden “omdat dat nou eenmaal is hoe WordPress werkt” volgens de webdesigner.
In het kort, als je wilt veranderen denkt het script dat je een spammer bent en staat dat dan niet toe en daar zou niks aan gedaan kunnen worden.
Maar, eerst kon dat wel dus wat mij betreft klopt die reden niet.

P.S.
Je zou een limiet qua reacties hebben bij WordPress, ga je daar overheen, dan zien ze je als mogelijke spam en houden ze een reactie tegen.

Maar ook dat is vreemd natuurlijk want ondanks dat aanpassen niet kan, kan een nieuwe reactie dan wel.

Ina, nou wat vreemd, waarom komt dan de melding in de rode banner ‘Je bent te snel….’, verder zijn alle eerder geschreven teksten niet meer terug te zien onder het ‘poppetje’ naast het aantal commentaren, daar krijg ik de melding dat er ‘geen content is’, waar zijn die dan gebleven? Kortom heel jammer.

Ja “foutjes” corrigeren of nog iets toevoegen lukt helaas nog niet, de ict meneer/mevrouw van MKM heeft nog een klusje te doen 😊💻

Na lange tijd berichten aanpassen hoeft wat mij betreft niet. Het nadeel daarvan vind ik dat eventuele reacties op een bericht soms nergens meer op slaan omdat de tekst in een bericht soms teveel aangepast werd.

PK, mee eens, na lange tijd hoeft het ook echt niet meer, maar met deze nieuwe MKM versie was ‘de zendtijd’ vaak na een kwartiertje al om. Nou ja het komt vast wel in orde en het is denk ik zoals overal ‘druk, druk, druk’…..

Mooie kleurencombi, wel aardig plaatje maar ik mis ‘iets’ naast oorbellen…. 🤫Misschien zijn de Rossi’s wat saaiig….

Ik krijg altijd de indruk dat Máxima erg geniet van haar werkbezoeken aan onderwijsinstellingen als het HMC waar jongeren opgeleid worden tot beroepen die er echt toe doen en onze maatschappij zo nodig heeft.

🧮 Ik meen toch echt wel iets van 16 heren te tellen Josine 😉

Dat is ook zo leuk aan Maxima, haar toegankelijkheid, en dat komt mede door haar kledingstijl, hoe graag ik haar ook wat meer perfect en koninklijk wil zien dat maakt haar wel weer afstandelijker , dus misschien maar blij zijndat ze is zo als ze is…….

Mooi gezegd Elisah en idd laten we enorm blij zijn dat Máxima is zoals ze is.
De Máxima-factor heeft ons Koningshuis een enorme positieve boost gegeven, Beatrix en Claus waren ook heel blij met haar intrede in de koninklijke familie.
Máxima heeft werkelijk op haar eigen persoonlijke manier bijgedragen aan het effenen en voorbereiden van het pad dat haar oudste dochter gaat betreden; chapeau 👌🏼

Ik heb altijd prinses Beatrix bewonderd om haar perfectie , statigheid, en haar koninklijke uitstraling, maar nu moet ik toch eerlijk zeggen dat anders, niet altijd minder is .

Ik denk dat het eigenlijk heel goed is dat ze allemaal anders zijn. Juliana was zo gewoon (althans dat wilde ze zijn), dat Beatrix (misschien van de weeromstuit) bijna perfect was. En nu een Máxima die weer een beetje rommelig is, maar juist zo spontaan. Ik ben benieuwd hoe Amalia is. Ik hoop vooral hedendaags, met een waardevolle inbreng en inzet voor haar eigen ‘goede doelen’. Stiekem hoop ik dat ze, juist door de kritiek die ze (mijns inziens volkomen onterecht) krijgt op haar lichaam, ze juist daar een positieve stempel op kan drukken. Als onderdeeltje van haar werk natuurlijk. Al wens ik vooral dat ze haar eigen weg mag uitstippelen op dat gebied. Zelf een interessegebied mag kiezen waar net wat meer nadruk op gelegd kan worden. Als toekomstige koningin kan ze niet teveel onderscheid maken, maar een eigen werkgebied is denk ik heel waardevol. Zoals het Oranjefonds, of Máxima’s inzet voor psychische klachten, WA met een vrij duidelijke voorkeur voor sport (als prins vooral) enz.

Last edited 8 maanden geleden by Moderator Petra

Ik denk dat Amalia heel anders is dan Maxima.
Van klein meisje af had ze al die koninklijke allure, prachtig om te zien, en nu zie je dat ook steeds, ze heeft een prachtige houding, bescheiden, en koninklijk,
Maar hopelijk mag ze nog lang genieten van haar leven als prinses.

Eigenlijk kunnen juliana en beatrix niet vergeleken worden met maxima. . De twee eersten hadden bevoegdheden, dat heeft maxima niet. Zij heeft zelf invulling aan haar functie . En wat het “afstandelijk” zijn betreft ; een afstand zal er altijd zijn, het ” erg toegankelijk zijn” kan zelfs een vals gevoel oproepen omdat er eigenlijk geen gelijkheid is.
Ik vraag me ook af hoe inhoudelijk haar bezoeken zijn : wordt er bv bij het gamen ook getoetst nr de ethische dimensie van die games ? Of blijft het toch erg oppervlqkkig ? Zo van leuk, grappig .. ea ..
En wat de kledij betreft : maxima heeft mooie kledij maar maakt er zelf een rommel van. Vandaag is het een mooie witte jurk in de felle regen, gisteren was het een mooie rok met een te wijde en te witte bloes en zo verder … Kortom het straalt weinig consistentie uit om dan nog niet te spreken over de voorbeeldfunctie .. veel consumeren ipv consuminderen enz …

Klopt natuurlijk, dat Maxima een totaal andere functie heeft. Maar ik hoop dat ze toch op haar eigen manier wat invulling kan geven aan het prinses zijn en straks koninginneschap. Door haar eigen onderwerpen te zoeken. Als prinses kan dat in ieder geval wel. Zo was Willem-Alexander lid van het Olympisch Comite en deed hij veel met watermanagement. Op die manier is er voor Amalia ook vast een en ander te vinden. Als ze eenmaal koningin is, zal dat lastiger zijn.

Ik denk dat Amalia heel veel leert van Beatrix, en dat zij in die lijn, maar dan wel moderner, haar taak zal uitvoeren.
Ik verwacht veel van haar.

Ik hoop het. Maar tegelijk wil ik ook teveel verwachten, en gun ik haar vooral dat ze ondanks de vele regels, toch ook zichzelf kan en mag zijn en zichzelf daarin wat kan ontplooien.

Ohhh, dit is helemaal mijn stijl, zooo leuk, en met deze kleur gecombineerd is het altijd een succes.
Alleen heb je met linnen stof altijd kreuk, helaas.!!

Heel mooi!

Prima plaatje vandaag, mooie kleuren combinatie!

Super mooie outfit. Staat haar goed. Het wit met het camel is een goede combi. En heeft ze een nieuw collier om?

Mooie jurk zeg!

Wat een leuke jurk is dit. Mooi met de camel accesoires. Weinig sieraden vandaag, zelfs geen oorbellen? Maar verder prima

Leuke outfit. Ik ben benieuwd naar de oorbellen, bruine zouden leuk zijn. En een trenchcoat zou er goed bij passen met dit weer, maar misschien heeft ze die in de auto gelaten?