Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 mei 0 reacties

Máxima in het nieuw bij de Appeltjes van Oranje

Koning Willem-Alexander reikt vanmiddag op Paleis Noordeinde de Appeltjes van Oranje uit. Koningin Máxima en Prinses Beatrix zijn bij de uitreiking aanwezig.

Jaarlijks worden de Appeltjes van Oranje uitgereikt aan drie onderscheidende sociale initiatieven in het Koninkrijk. De drie winnaars worden tijdens de uitreiking bekendgemaakt. In lustrumjaren reikt de Koning de prijzen uit, in andere jaren Koningin Máxima.

In 2022 is het thema: ‘Kansengelijkheid voor álle Jongeren.’ De prijzen worden toegekend aan initiatieven waarbij jongeren zich inzetten om de kloof tussen jongeren met en zonder kansen te dichten. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de tien genomineerde organisaties. Voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters zijn tevens te gast. Koning Willem-Alexander houdt een toespraak en maakt de winnaar van het Grote Appeltje van Oranje bekend. Ook reikt hij de andere Appeltjes van Oranje uit.

Met de Appeltjes van Oranje bekroont het Oranje Fonds jaarlijks sociale initiatieven die ervoor zorgen dat niemand er alleen voor hoeft te staan en iedereen mee kan doen in de samenleving. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. De Appeltjes van Oranje worden dit jaar voor de twintigste keer uitgereikt. De prijs bestaat uit een bronzen beeldje en een geldbedrag van 25.000 euro. Het beeldje is ontworpen door Prinses Beatrix.

Mode
Outfit: donkerblauwe japon met wit dessin 
Label: Natan 
Nieuw: Ja 

In de huidige couture collectie van Natan is de rode variant van de stof te zien. 

Nieuwe pumps van Gianvito Rossi: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments