Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 okt 0 reacties

Máxima in het groen, Kate in het rood

Sorry dames, ik heb wat schade in te halen. Door de herfstvakantie (met schandalig lang in bed blijven hangen en uren knutselen met het geboefte hier thuis) loop ik achter met Máxima's activiteiten. In deze blog komen dus twee outfits van vorige week aan bod én een meer dan mooie look van Catherine. 

Outfit 1: gebreide top, omslagdoek en pantalon van Jan Taminiau. 
Datum: 14-10-2021 
Activiteit: interactieve voorstelling over stress onder studenten. Hier lees je er meer over. (Ik ben blij dat de koningin zich hier voor inzet)

Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit niet Taminiaus mooiste outfit vind, maar hij past wel goed bij de gelegenheid. Als de koningin op chic de voorstelling had bijgewoond, was haar voorkomen eerder een barrière dan een brug geworden. Zoals je als onderstaande foto wel kunt zien, gaat ze haast op in de omgeving en dat lijkt me voor een avond met een gevoelig thema, waarbij openhartigheid gewenst is, goed. 


Foto: PPE

Op onderstaande foto zie je goed dat de stof versierd is met pailletten. 


Foto: PPE

Outfit 1: maxi-jurk van Zadig et Voltaire (Informatie met dank aan UfoNoMore)
Datum: 14 oktober 
Activiteit: digitale VN-activiteit. (Klik hier voor de volledige video)

En last but not least schotelde Kate ons nog een héérlijke look voor. Felrood, tot op de kuiten en elegant van kruin tot teen.Hier word je toch blij van? 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments