Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 sep 0 reacties

Máxima in het groen bij overdracht cultuurhuis

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren gisteren samen op stap om de overdracht van cultuurhuis Amare bij te wonen. Daarbij kwam een bekende jurk in beeld. 

Amare is een huis voor cultuur, educatie, events en ontmoeting en staat aan het Spuiplein in het centrum van Den Haag. De gemeente draagt het huis voor podiumkunsten over aan de bewoners: Nederlands Dans Theater (NDT), het Residentie Orkest Den Haag, het Koninklijk Conservatorium en Stichting Amare.

Stiekem had ik gehoopt op een avondjurk, want bij een cultureel feestje in de avonduren hoort wel wat glitter en glamour. Een chique avondjurk werd het helaas niet, maar wel een heerlijke zomerjurk van het Griekse label Zeus + Dione. 

Ik kan me nog herinneren dat we de jurk de vorige keer omschreven als duster, maar met deze sandalen vind ik hem toch wel erg mooi en elegant. 

 

De jurk kwam eerder in beeld op 11 september 2017. Toen gecombineerd met een paar zwarte slippers. Ik was daar toen bij en kan vertellen dat de jurk gemaakt is van een hele mooie stof. Delen glimmen wel, delen glimmen niet, waardoor er een mooie diepte ontstaat.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments