Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 20 feb 21 reacties

Máxima in het bordeauxrood tijdens werkbezoek Socialdebt

Koningin Máxima bracht vanmorgen een werkbezoek aan Socialdebt in Microlab Rotterdam. Dit is een ‘fintech voor sociale incasso’ die jongeren met beginnende schulden helpt om deze zo snel mogelijk af te lossen en hen begeleidt naar een financieel stabiele toekomst.

Koningin Máxima en minister Schouten sluiten aan bij een pressure cooker bijeenkomst met jongeren die via de app van Socialdebt geholpen worden om hun schuldenproblematiek op te lossen. De organisatie neemt de schulden bij verschillende eisers over tot een bedrag van 2.500 euro. Hiermee wordt voorkomen dat schulden verder oplopen. De jongeren krijgen zo ruimte om bij één instantie en in eigen tempo, zonder rente of boetes, af te lossen. Via de app worden zij ook begeleid om hun geldzaken weer op orde te krijgen en krijgen zij budget- en spaartips voor een financieel stabiele toekomst. Tijdens de pressure cooker delen de jongeren ideeën over hoe 2.500 euro schuld omgebogen kan worden naar 2.500 euro spaargeld en welke manier van sparen het beste bij hen past. De uitkomsten worden met Koningin Máxima en minister Schouten gedeeld.

Mode
Voor het werkbezoek haalde Máxima een bordeauxrode top met watervalhals en grijze broek van modehuis Natan tevoorschijn.

Foto’s met dank aan Arno Tax

Op deze plek even een compliment aan minister Schouten. Wat ziet zij er altijd verzorgd en netjes uit!

Nieuw is de top niet. Máxima werd er ook mee gezien tijdens het werkbezoek aan FastFeetGrinded, februari 2023. Toen combineerde ze hem met een broek zónder omslag. (Of zou hij naar binnen zijn omgeslagen?)

PPE/Schoemaker

De oorbellen van vandaag komen uit het atelier van het Duitse juweliershuis Hemmerle. Voor wie die naam niets zegt: Hemmerle levert one-of-a-kind juwelen, gemaakt van de beste en mooiste materialen. Hoewel je met gemak 50.000 euro voor een paar glimmers met edelsteen neertelt, ogen de ontwerpen alles behalve decadent, duur en/of patserig. Het lijkt wel alsof het juweliershuis juist het tegenovergestelde effect wil bereiken. Vaak komt dat door de ongebruikelijke materiaalcombinaties. Koper met maansteen, mammoet met walrusbot, 18e eeuws ijzer en ga zo maar door. Máxima’s oorbellen van koper en een voor mij nog onbekende steensoort zijn heel typerend voor de stijl van Hemmerle.

En misschien ook wel leuk om te weten: Máxima volgt Hemmerle -net als ik- ook op Instagram. Echt een aanrader voor wie van bijzondere juwelen houdt! 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
21 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie set! Staat perfect. Mooie warme kleur ⭐️

Top outfit! Niks meer aan doen. Kleur staat haar goed, mooie oorbellen, haren mooi gekapt.

Ik kan me er professioneel van alles bij voorstellen maar toch voor de zekerheid even opgezocht 💻

👉🏼 ‘Pressurecooker bijeenkomsten of sessies – ook wel Snelkookpansessies genoemd 😉 – zijn sessies waarbij deelnemers in teamverband in korte tijd onder hoge druk intensief werken aan een opdracht’. 💡

🔹Outfit Máxima: Prima maar ook niet meer dan dat, een werktas was idd op z’n plaats geweest.

🔹Outfit minister: Watskeburt Carola Schouten? 🫢 Ik vind u overall één van de best geklede vrouwspersonen in de Tweede Kamer / de regering maar vandaag draagt u een een fletsig roze variant op de stofjas zonder knopen (en zonder echte zakken).

Verder, het haar van de majesteit zit best oké zo.

🤓 Máxima heeft op deze foto’s – zeker naast minister Schouten – wel wat weg van minister Kajsa Ollongren, een ander goed gekleed vrouwspersoon uit het demissionaire kabinet.

Mooie warme kleur . Oorbellen kleuren er goed bij . Lekker pak om in te werken. Mr Schouten d’r jurk is erg wijd en kleurloos. Doet erg weinig voor haar.

Mooie top, maar vorige keer óók al met de grijze broek…. 😕
Hoe leuk om nu een nieuwe combi te maken….!
Er hangt genoeg in de kast om ons te verrassen.
Oorbellen kleuren er goed bij, maar ik zie daar niets “duurs” in.
Als ik niet beter wist zou ik denken dat ze bij een leuke shop gekocht waren.
Minister Schouten ziet er, als altijd, keurig verzorgd uit.
Maar een wat sprekender kleur flatteert haar beter.

Prima outfit, niets mis mee en geschikt voor dit bezoek.

Prima look voor de gelegenheid. Ik ben niet weg van deze peperdure oorbellen, maar ze passen hier zeer goed bij.

Netjes, maar niet bijzonde. Minister Schouten om door een ringetje te halen, keurig

Minister ziet er altijd goed verzorgd uit. Hoewel altijd loodzware portefeuilles, en een serieuze inslag, lijkt dat niet veel sporen achter te laten in haar gelaat.

Niks mis mee maar ook niets aan.

Heel mooie top, toont gelijk verzorgd. Dit model staat haar goed. Ik wil m eigenlijk ook wel. Kleur ook goed.
Broek…kleur goed maar erg breed op bovenbeen. Kan best wel iets ingenomen worden?

Aardige outfit, ik vind de kleuren niet zo geschikt om te combineren maar dat is persoonlijke smaak. Vreemd dat ze met al die paperassen in haar armen staat. Tassen genoeg zou ik zeggen.

Geschikte outfit voor een werkbezoek. Niet bijzonder (hoewel Natan, dus het prijskaartje zal best bijzonder zijn 😉 maar nogmaals, prima voor de gelegenheid.

Niet de beste outfit qua kleur. De top v8nd ik erg mooi maar het grijs maakt het zo saai. Maar vooral goed dat ze hierbij aanwezig is
Inderdaad complimenten voor Carola Schouten en haar mooie outfits.

Dit vind ik ten voeten uit een Maxima set. Bijzondere kleurcombi, wat strakkere top met een detail (halslijn) en wijde broek en lekkere hakken eronder. Gooi daar een paar bijzondere accessoires (oorbellen, lekker veel armbanden) tegenaan et voila: Maxima👍

Nieuwe foto met daarop Carola Schouten. Helaas vind ik dit nu net niet de beste outfit voor haar.
Bleke kleur en nietszeggend jurkje is wat bij mij opkomt.
Ik vind haar vaak juist wel krachtig gekleed in sprekende kleuren.
Zo zie je maar weer: smaken verschillen😉

Een leuke set, met (gelukkig) weer eens een normale lengte van de broek.
Misschien zelfs een centimetertje tekort, maar dat is moeilijk te beoordelen.
Wat een schitterend exemplaar bellen.
Ik volg Hemmerle ook. Zoveel moois daar te zien.

Zo te zien is Maxi in het buitenland geweest met haar mooie teint.

Oh Josine, volg jij Maxima op Insta? Heeft ze een openbaar account dan? Heel benieuwd.

Een niks mis mee outfit.