Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 jun 0 reacties

Máxima heerlijke zomerlook voor financieel symposium

Koningin Máxima was vanmiddag aanwezig bij het jaarlijks symposium van platform Wijzer in geldzaken. Het thema luidde ‘Geldzorgen, beter voorkomen dan genezen’. Minister Hoekstra van Financiën was eveneens aanwezig.

Vanwege de coronamaatregelen was de bijeenkomst alleen via een live-uitzending te volgen. Onder leiding van dagvoorzitter Sabine Uitslag spraken Koningin Máxima en minister Hoekstra met een huisarts uit de Haagse Schilderswijk en een adviseur jeugdgezondheidszorg over de relatie tussen geldzorgen en gezondheid. Uit diverse onderzoeken o.m. ‘Weten is nog geen doen’, WRR 2017, blijkt dat geldproblemen kunnen leiden tot stress, fysieke en mentale klachten en vaak gepaard gaan met een ongezonde levensstijl. Geldproblemen zijn ook van invloed op het zogenaamde ‘denk- doenvermogen’. Financieel kwetsbare groepen blijken minder goed in staat te zijn om zelf verstandige financiële keuzes te maken als zij onder druk staan. Twee ervaringsdeskundigen gingen vervolgens in op de gevolgen van financiële stresssituaties op hun leven en gezondheid. Aan het einde van het gesprek werd er een waaier gepresenteerd met tien bouwstenen voor organisaties die hulp bieden aan financieel kwetsbare mensen. Hiermee kunnen zij beter bereikt en geholpen kunnen worden. De bouwstenen dragen ook bij aan het bevorderen van de onderlinge samenwerking tussen de organisaties.

Mode 
Voor het symposium haalde Máxima, net als gisteren bij de EK-wedstrijd, een broekpak van Massimo Dutti uit de kast. Een witte dit keer, die ook opdook bij de zomerfotosessie van vorig jaar. De outfit werd afgestyled met bruine accessoires. 

Pak van Massimo Dutti: 

Máxima droeg de outfit ook tijdens de zomerfotosessie van 2020: 

Pumps van Gianvito Rossi: 

De katoenen riem met kwastjes is gekocht bij Max Mara en heeft ze ook in het zwart. 

PS In het kader van 'beter laat dan nooit' nog een tweede outfit in beeld. Bij een digitale prijsuitreiking op 9 juni droeg de koningin een nieuwe jurk van Victoria Beckham! 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments