Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 25 jan 0 reacties

Máxima gaat voor ton sur ton

Koningin Máxima bracht dinsdagmiddag 25 januari 2022 een werkbezoek aan Vereniging Eigen Huis (VEH) in Amersfoort. Zij sprak met woningzoekenden die er niet in slagen een (geschikte) woning te vinden.

Het tekort aan woningen geldt zowel voor starters, doorstromers en ouderen, als voor huurders en kopers. Koningin Máxima sprak met starters over de uitdagingen waar zij tegen aan lopen bij het vinden van een eerste woning, onder meer door de gestegen huizenprijzen. Bij het gesprek met doorstromers kwam onder meer aan bod wat de impact is op het welzijn van een woningzoekende bij een te dure, maar vaak te kleine woning. Koningin Máxima sprak met ouderen over de zoektocht naar en het gebrek aan passende, leeftijdsbestendige woningen. Zij luisterde ook mee met enkele telefonische adviesgesprekken.

VEH is een Nederlandse belangenvereniging en consumentenorganisatie voor particulieren die een eigen huis bezitten of willen bezitten en voor Verenigingen van Eigenaars (VvE). De vereniging is opgericht in 1974 en heeft 802.000 leden. VEH levert individuele diensten, geeft adviezen en verzorgt collectieve belangenbehartiging voor iedereen die een eigen huis bezit of wil bezitten.

Mode 
Outfit: rood-oranje japon met aangeknipte sjaal
Eerder gedragen: nee, deze jurk is nieuw
Merk: Natan


Foto: PPE/Pool/Van Emst


Foto: PPE/Pool/Van Emst

Jurk van Natan:

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments