Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 11 apr 0 reacties

Máxima draagt raadselachtig collier in Maastricht

Als dank voor de gastvrijheid op 27 april, bieden koning Willem-Alexander en koningin Máxima vanavond de betrokkenen van Koningsdag 2022 een concert aan. 

Het Koningsdagconcert staat dit jaar in het teken van de klanken van de stad Maastricht en haar culturele omgeving. In samenwerking met philharmonie zuidnederland en Opera Zuid is een programma samengesteld met bijdragen van onder meer celliste Eline Hensels, violiste Liza Ferschtman, beiaardier Frank Steijns en pianistenbroeders Lucas en Arthur Jussen. Zij brengen werken van Beethoven, Mendelssohn, Ysaye, Saint-Saëns en Leo Smit ten gehore. Ook zal componist en dirigent Leonard Evers voor het concert een liedcyclus componeren op teksten van Maastrichtse dichters. Bij de aankomst van het Koninklijk Paar brengt het Koninklijke Harmonie Sainte Cécile uit Eijsden een serenade.

Mode 
Outfit: fluwelen maxi-jurk van Zeus + Dione 
Eerder gedragen: Ja, staatsbezoek Kaapverdië 
Accessoires: collier met robijnen (?), diamanten (?) en grijze parels. Aangezien ik van een afstandje niet kan zien of het echt of nep is, plaats ik bij de materialen vraagtekens. Hopelijk kunnen die binnenkort vervangen worden door uitroeptekens. Herkent iemand het juweel? 


Foto: (C) Raoul Limpens Photography/PIX Royale


(C) Raoul Limpens Photography/PIX Royale


(C) Raoul Limpens Photography/PIX Royale

 

Jurk van Zeus + Dione 

Máxima met de jurk in 2018: 

Het raadselachtige collier: 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments