Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 apr 34 reacties

Máxima draagt nieuwe outfit in Washington

Tijdens het staatsbezoek van de Franse president introduceerde Máxima slechts één nieuwe outfit. Maar vandaag, aan het einde van de week, volgde er nog een tweede.

De koningin is momenteel in Washington voor de voorjaarsvergadering van het IMF en de Wereldbank. In haar functie van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) gaat zij in op het belang van financiële gezondheid en een goede digitale publieke infrastructuur voor financiële diensten.

Mode
Aan het begin van de zakentrip kwam er een bekende, paarse set van NATAN in beeld.

Misschien ken je de set nog wel van een bijeenkomst van Mind Us (zie foto hieronder) of het World Economic Forum in Davos.

En dan nu de tweede én nieuwe outfit die tijdens de reis in beeld kwam: een blauw broekpak van Dries van Noten. (Bron: Ufo No More)

De koningin hebben we nog niet eerder gezien met kleding van dit merk.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
34 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Het is wel zakelijk, en ze is daar niet zozeer als koningin, dus het kan goed. Maar mooi is het niet. De kleur flatteert niet en de broek is te wijd, het jasje te kort, de blouse te bleek. Als nieuw merk zou ik het gelijk als eenmalig beschouwen. Dat paarse pak is geweldig.

mooi! zakelijk! ik hou van die kleur

Mooie kleur, maar wat een afschuwelijke dikke plooi bovenaan de broek!

dries Van noten is prachtig maar al die zakken vind ik er minder aan, wat moet je ermee je ov-chipkaart in opbergen? Het is wat on koninkrijk om van die zakken aan ze voor of zijkant te hebben:-)

Paarse pak; top!
Blauwe pak; broek niet mijn smaak, jasje vind ik wel mooi. Kleur kan ik niet goed beoordelen.

Deze staat absoluut niet mooi….
Wst een vreemd model broek en de kleur is op zich mooi,maar staat haar niet…

Leuk dat ze een keer iets van Dries van Noten draagt. De bovenkant vind ik prima – mooie kleur ook, het teal. Maar een bandplooibroek is niet het meest flatteuze voor onze Koningin… Dit ziet er niet goed uit:
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgpr5CVf4NsFuZYv1f_tcFfj5a15pfRmawT8c4g59bf0IX_Ass2CzCpqyW4WPwcP0XTF8VNz-12uyz4aOR7t4XRcVSk5tY7lVsse86ueY-HZpVcIEiPo4MW7dmly3JkLt1SqKhrLrXA8MBccZMkURpyoH66pRmpOJCbbrtTMvLP0m1JpUw3Y1LVjdeA/s800/maxima-2.jpg
Geef mij dan maar het model van het rode broekpak van Claes Iversen dat ze heeft!

Oeps. Broek te wijd en blazer te kort.

Terwijl ik het, als ze zit of als ik alleen de bovenkant zie, er erg leuk uit vind zien…

Ik vind de kleur van het groenige broekpak haar heel mooi staan. Jasje en blouse, prima.Bandplooibroek: nee, wegdoen zou ik zeggen.

Het paarse pak vind ik mooi. Het blauwe pak is niet mijn smaak, fletse kleur, het jasje wat te kort en het lelijkste vind ik de bandplooibroek. Die broeken flatteren bijna niemand.

Ze was vast aan het shoppen bij Dries voor het SB aan België. Mathilde draagt dit vaker toch!? Mooi gebaar deed ze toen omgekeerd ook met taminieau

Trots op onze koningin, wat is ze toch een getalenteerde dame. Mooi in de rewear in paars en wat een verrassende businesslook in midnight blue. Ik vind dit een mooie combi. De blazer is double breasted en dat lijkt altijd een beetje oversized. Had Màxima voor een scherpgesneden getailleerde blazer gekozen dan was de look nog pittiger geweest. Persoonlijk vind ik de blazer aan de korte kant. 10 à 15 cm langer was m.i. beter geweest

Ik vind het nieuwe pak een heel raar pak. De kleur doet niks voor Máxima en maakt haar onnodig dik. Helemaal achterin de kast hangen zou ik zeggen. Ze heeft zoveel mooiere in haar kast. Oorbellen zijn wel leuk zo te zien.
En de paarse outfit is wel mooi.

Het paarse pak heeft mij nooit kunnen bekoren, op de een of andere manier oogt het goedkoop, wat het natuurlijk niet is. Het Dries van Noten pak is ultramodern, maar ik vind de broek Maxima niet flatteren. De kleurcombinatie met de blouse een beetje saai. Verder wel blij met de verzorgde verschijning.

Het paarse pak kende we al, de nieuwe, Dutch design vind ik ook mooi, vooral leuk de veel lichtere tint blouse die ze erbij draagt, overigens vanavond NPO 2 “10 jaar Willem-Alexander en de monarchie”, 20.35 – 21.25

Beide pakken zijn Belgisch design, Dries van Noten is één van de bekendste Belgische modeontwerpers.

Allebei mooie sets. Het nieuwe broekpak prachtig. Wat een mooie kleur. Ook mooi met de ton sur ton blouse eronder.

Hele mooie kleur. Mooi verzorgde look. Ik moet overigens wel wennen aan het model broek. Kapsel ook prima. Zit nog wat hulphaar in van het Franse bezoek.

Ik vind dat de blouse er niet zo bij last. Een vrij masculine set, beetje COS stijl, zou er een mooi wit t-shirt bij dragen

Mag ik even een applausje voor haar haar?!

Jazeker….. ik klap mee!!

Bravo!

Het is weer eens een wat ander silhouet, in dat opzicht een aardig idee. Maar ja, flatteert het nou echt?
De kleur kan ik niet goed beoordelen, op de ene foto lijkt het blauw, op de andere meer bleek turquoise.

Het blauwe broekpak vind ik eigenlijk best geslaagd, mooie kleur ook in combinatie met deze blouse en de wat wijdere broek met bandplooi is weer helemaal in, heb er zelf ook een. Het paarse pak is nog steeds top!!!

De paarse kleur staat haar heel mooi, maar ik vind het toch qua model een beetje een huispak. Het turquoise pak van Claes Iversen (dezelfde pasvorm als de bordeaux rode) was denk ik een betere keuze geweest, dan deze set van Dries van Noten. De ‘Claes’ zit haar als gegoten en oogt een stuk vlotter.

Mee eens. En het turquoise iversen pak zou ook een mooi staaltje dutch design geweest zijn ook al vertegenwoordigt zij hier niet nl. Maxima valt terug op belgisch design . Geen natan dit keer maar dries van noten.

Goed om variatie aan te brengen in verschillende tinten.
Paars staat prima en heeft een warme uitstraling.
Als tegenhanger een mooie, zachte, koele, blauwe tint.
Mooie blouse, maar jammer dat de pasvorm van het pak geen recht doet aan het slanke silhouet van Maxima….!
Een rustig, net kapsel, wat goed verzorgd oogt.

De beide totaalplaatjes zijn verzorgd. Beide kleuren zijn mooi maar de paarse top de paarse top en de grijs blauwe broek vallen tegen.

De 1e outfit wint het op kleur. De 2e outfit, weer eens een andere kleur, had goed gekund als t colbert was aan gebleven. Pasvorm broek kan beter.

De paarse set is heel mooi. Het blauwe pak heeft een hele gekke wijde pasvorm, vooral bij de pantalon zitten op de bovenbenen aan de voorkant hele vreemde plooien, lelijk. De blouse is wel mooi. Haar haar zit mooi gestyled, netjes geborsteld met een nette scheiding.

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

Het paars is super en staat haar ontzettend goed. Zou t ook heel graag willen hebben.
Het blauwe pak , laat ik het zeggen: ik vind het geen voordelige snit hebben

De paarse outfit blijft een topper. Het lichtblauwe pak voegt wat mij betreft niets toe. Zo niet haar kleur. Ze heeft mooiere pakken in haar garderobe die ik liever had gezien.

Wel jammer dat het blauwe pak geen succes is. Volgens mij heeft ze nog niet eerder iets van Dries van Noten gedragen en hij maakt zoveel moois.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM