Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 nov 0 reacties

Máxima draagt nieuwe jurk op onbekende foto

Op Paleis Noordeinde wordt heel wat werk verzet waar wij geen weet van hebben. Maandag, de dag voor het staatsbezoek aan Noorwegen, reikte koning Willem-Alexander een eremedaille uit en Máxima was daar (in het nieuw!) bij aanwezig. 

Eerst even over de medaille: koning Willem-Alexander heeft op 8 november 2021 op Paleis Noordeinde de eremedaille voor Kunst en Wetenschap van de Huisorde van Oranje uitgereikt aan dirigent en pianist de heer E.P (Ed) Spanjaard. De onderscheiding is bij Koninklijke Beschikking van 28 oktober 2021 aan Ed Spanjaard toegekend wegens zijn bijzondere persoonlijke verdiensten, onder meer bij de muzikale omlijsting van het Koninklijk huwelijk in 2002 en zijn grote betekenis voor het Nederlandse en internationale muziekleven. De eremedaille voor Kunst en Wetenschap wordt toegekend aan personen met uitzonderlijke verdiensten op de terreinen kunst en wetenschap. Aan de verlening ligt tevens een bijzondere band ten grondslag met het Koninklijk Huis.

Dan nu de mode, want zoals je op onderstaande foto wel kunt zien, droeg Máxima tijdens de uitreiking een nieuwe jurk. En wat voor één. Een heerlijke tweedjurk met franjes van Oscar de la Renta, een Amerikaans modehuis waar Máxima de laatste twee jaar heel goed kan slagen. Gouden knopen geven de look wat extra glans en pit, ik zeg: heel geslaagd. Voor herhaling vatbaar. Jij? 


Foto: PPE/Jeroen van der Meyde (Ps. de fotograaf controleert actief op overtredingen van copyright)

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments