Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 sep 26 reacties

Máxima draagt nieuw broekpak in Brussel

Koningin Máxima is vandaag een dagje in Brussel vanwege haar VN-werk. Daarbij kwam een heel tof, nieuw broekpak in beeld!

In het kader van inhoud eerst: de koningin sprak vanmiddag met Eurocommissaris Margrethe Vestager, tevens uitvoerend vicevoorzitter van de Europese Commissie, over het belang van digitale publieke goederen voor het verbeteren van toegang tot en veilig gebruik van digitale financiële diensten. De Eurocommissaris heeft digitalisering in haar portefeuille. Koningin Máxima is speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA).

Mode
Outfit: Donkerblauw broekpak met krijtstreep
Eerder gedragen: nee, dit pak is nieuw
Label: wordt naar gezocht

Blijkbaar is de koningin in ton-sur-ton sferen. Vandaag blauw op blauw, gisteren geel op geel.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
26 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Máxima in Videotoespraak voor het G20 GPFI 2022 symposium in Yogyakarta, ziet eruit als zelfde outfit als vorige week in Brussel, echter, ritsje in trui dit keer niet zichtbaar https://youtu.be/_V-XhXXzZ-Q

Zouden deze commentaren “ten paleize”😉 gevolgd worden ? En dan turven : zoveel voor, zoveel tegen, zoveel tegen skipully zoveel voor. Daar ben ik zo nieuwsgierig naar. Persoonlijk zou ik simpel worden van al die voors en tegens!

Mooi pak, mooie kleur. Maar zoals de meeste mensen al zeggen, niet zo mooi met de coltrui.

Ontzettend mooi pak! Staat erg goed. Zakelijke look staat goed en hou ik zelf ook van.

Pak vind ik mooi, maar ik zie het de volgende keer graag met iets anders dan deze skipulli. Ik denk dat er voldoende blouses in de kast hangen die net een beetje meer verschil zouden maken.

Op zich een mooi broekpak maar ik vind het jammer dat ze de ‘skipully’ eronder draagt. Niet zo geschikt voor deze gelegenheid. Ik vind donkerblauw op donkerblauw te massief in dit geval. Het pak komt vast en zeker beter tot zn recht met een blouse of top eronder.

Mooi pak, zoveel nieuws hebben we na de vakantie nog niet gezien! Kan alleen nog een foto van de zeikant vinden https://images.nouveau.nl/ELU2jZlKQ0KjJ_L5UXHyZh36fbM=/890×0/smart/filters:no_upscale()/nouveau.nl/s3fs-public/wysiwyg_images/nouveau-maxima-brussel-ec2.jpg?itok=oH4UihDR met twee Staatsbezoeken voor de deur zou t zomaar kunnen dat ze gelijk even gaat shoppen bij Dhr Vermeulen en Mevr Delvigne!

Maxima staat er wat kouwelijk bij vind ik….! Ligt dat nu aan het coltruitje? Of is het haar houding?
Zakelijk pak waar ze veel plezier van zal hebben.
Tip: even de mouwen inkorten en met een witte of gekleurde top/blouse en een leuke ketting of broche gelijk een heel andere uitstraling.

Zie ik het goed ? Is die witte streep vooraan op haar pull een rits ? Vind truien met rolkragen best te genieten in combinatie met een broekpak. Het mag van dezelfde kleur zijn. … draag er dan nog een mooie lange ketting bij en het plaatje is compleet..
Een n rits daarentegen haalt mi het geheel naar beneden.

Mooi broekpak, al is het wat moeilijk te beoordelen op basis van 1 foto, maar niet goed gecombineerd met het coltruitje (qua kleur en qua stijl).

Ze staat wel meer met haar rechterhand een beetje krampachtig dicht op een foto. Maar niet vaak.
Als je het eenmaal hebt opgemerkt blijf je erop letten🙈
Zou ze gespannen zijn?

Een beetje saai pak. Een mooie blouse eronder zou ik mooier vinden.
En já, tuurlijk zag ik ook meteen dat haar mouwen te lang zijn.
Staat lijzig.

Ze loopt en staat heel vaak zo met haar hand. Met zoals de koning vaak probeert een hand in zijn zak te doen (schijnbeweging) en over zijn das “aait”. Vind het wel wat menselijks hebben

Dat broekpak geloof ik wel maar dat truitje vind ik zo heerlijk. Josine weet je al welk merk het is, ik hou me aanbevolen. En we gaan toch niet over en over again over haar kapsel beginnen he? Ze houdt van lang haar en gaat daar echt nooit iets vanaf halen. Gelijk heeft ze.

Wie zijn we?

Ondanks dat ik de broekpakken die Máxima draagt vaak erg mooi vind, met sprekende kleuren, vind ik dit een misser. De kleur doet niets voor Máxima, en de blauwe trui(skipully) voegt niets toe. Misschien dat een andere top of mooie blouse dit kan verbeteren. En haar haar…….tja……..

Tja ik vind het een overbodige aankoop. Ze heeft ook zo’n mooi blauw pak (heeft ze ook in oker en creme). De top te donker. Was leuk geweest een fellere kleur te kiezen. Hoeveel broekpakken heeft ze inmiddels? Dit pak voegt mijns inziens niets toe.

Leuk die pakken van Máxima. Maar deze aanschaf had ze wat mij betreft niet hoeven doen. Het donkerblauw vind ik haar gewoon niet mooi staan, hoe mooi het pak ook is. Groen, bruin en ander herfst tinten staan haar zoveel beter!

Ja gaaf een broekpak altijd leuk. De knoop van het jasje zit wat hoog lijkt het maar kan. Ier heel goed zien. Truitje met rits? Mwah een beetje een skipull. Zal de verwarming daar ook wat lager staan?

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Broekpak OK, inderdaad mouwen te lang maar ach. Het truitje eronder vind ik niet mooi.

Ik ben niet zo enthousiast, waarom niet mooie blouse of top in andere kleur erbij gecombineerd, en mouwen op de juiste lengte staat ook gelijk stuk vlotter.
Dit staat wel heel saai en somber .
En helaas weer polletje piekhaar.

Oh, zou er “blue” van worden, grapje hoor. Heel mooi tijdloos pak, kan ze alle kanten mee op, de mouwen zijn te lang maar vooruit. Jammer van het donker blauw er onder, een licht blauwe, roze, fel groene of gele top pept het wat meer op. Of voor de chique variant een strik blouse. En laat de hair stylist een stukje van de haren af knippen, oei oei, het is een kleine moeite en het oogt direct een stuk verzorgder.

Mee eens, ik heb het een tijd geleden ook al eens gezegd hier dat een stukje haar eraf beter zou zijn, dan zijn die pieken volgens mij weg, het lijken nu wel dode punten. Je krijgt dan een zogenaamde lob (lange bob).

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

Heel mooi pak! Truitje eronder met colletje en rits, top! Zit behaaglijk, staat superleuk.

Last edited 1 jaar geleden by Oranjefan

Oh is t een rits? Haha, ik dacht een kettinkje

Staat haar supergoed! Ga zo door met broekpakken!
En blauw nog wat beter dan geel, maar blauw wel weer passend bij EU-blauw.

Oh gaaf ja!!! Dit pak staat haar prima, dit soort pakken mag ze wat mij betreft vaker dragen.

Last edited 1 jaar geleden by Tony