Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 12 okt 51 reacties

Máxima draagt Iris van Herpen in Zweden

Als dank voor de gastvrijheid bieden Willem-Alexander en Máxima de Zweedse royals vanavond een concert aan. Uiteraard gebeurt dat in stijl.

Koningin Máxima draagt haar jurk van Iris van Herpen.

Foto: Bruno/ Van Emst

Máxima met de jurk in 2021:

Máxima’s collier is een vrij onbekende combinatie van historische stukken en haar eigen collectie. De grote, eivormige smaragd komt uit de nalatenschap van Wilhelmina van Pruisen. Met kleine haakjes is de mooie glimmer aan een diamanten riviére uit Máxima’s privébezit gehangen. Hier lees je meer over de verschillende diamanten colliers die de koningin tot haar beschikking heeft.

Bovenstaande combinatie is één keer opgedoken op wazige Insta-foto’s, dus ik ben blij dat we er nu eindelijk goed zicht op hebben gekregen. Ook omdat ik deze combinatie heel geslaagd vind en vele malen mooier dan onderstaande samenstellingen.

Foto’s: PPE
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
51 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ik vind de stof prachtig, vooral het grafische effect! De ‘onderjurk’ niet flatteus bij hals en heupen. Dat maakt het voor mij tog een beetje een misser, op het eerste gezicht lijkt het een blote doorkijkjes en daarna zie je de minder mooie hals en rimpels op de heupen. Maar anders uitgevoerd zonder de kinderziektes zou hij prachtig zijn!

Sorry voor de spelfout (tog) kon niet meer corrigeren!

vind m heel mooi staan. prachtige juwelen

De vorige keer vond ik de jurk niet mooi en deze keer ook niet. Juwelen en haar deze keer wel mooi. Jurk is meer iets voor de rode loper maar niet voor de koningin

Vreemde suggestieve jurk.

Op RoyalBlog al weer de nieuwste beelden van vandaag. Een bordeauxrode jas met pantalon.
En t haar los met haarband, geloof ik.

Een prachtige avondjapon en de Nederlandse coutourière Iris van Herpen kan trots zijn op deze echt unieke creatie die de koningin met verve draagt. Samen met de mooie juwelen en naast haar man, de koning, om maar met Josien te spreken, wederom een plaatje!

Valt me steeds vaker op, op deze website de verklazienuitzalkisering in de reacties. Daarom chapeaux voor Max: topjurk.

U bedoelt, of een ander iets mooi vindt of niet. En dat is een kwestie van persoonlijke smaak, ook als men het niet met u eens is.

Deze Klazien uit Zalk kan een vernieuwend ontwerp best waarderen maar vindt deze opgewaardeerde groene panty gewoon lelijk en niet flatteus.

Je bewijst hiermee m’n punt.

Het gaat niet om mooi of niet-mooi, het gaat om de boersetrienigheid en het Hollandse simplisme vergezeld van een flinke dosis onbeschoftheid in heel veel reacties op dit blog. Berendien uut Wisp, Rosalie uit Drost en Klazien uit Zalk zullen Iris van Herpen en Natan wel even vertellen hoe het moet!

En wie mag ú dan wel zijn? 😏

Suus uit de randstad (is het relevant? 😉 ) hier. Ik vind de jurk prachtig, maar de pasvorm en het lijnenspel voor Máxima zeer slecht.

Last edited 1 jaar geleden by Suus

Ik kan u werkelijk niet volgen. Deze jurk is m.i. gewoon totaal niet flatteus. Dat iets van de hand van een ‘bekende naam’ is, wil toch niet zeggen dat het automatisch geslaagd is?

ik vind uw manier van reageren ook behoorlijk onaangenaam

Ik ben blij dat er steeds meer commentaar op Natan komt. Ik heb hier al jaren commentaar op geleverd maar ik voelde me soms een roepende in de woestijn.’ Precies dit onderstreept mijn punt.

Maar klazien uit zalk was een kruiden “specialiste” en is inmiddels overleden dacht ik.
Vind het wel een leuk neologisme !!!

Last edited 1 jaar geleden by maribrune

Ja precies dat, specialiste met dikke aanhalingstekens erom heen. Pure oplichterij, die Klazien ‘Dille tussen de Billen’ uut Zalk.

Deze term houd ik er in!

Wat bedoel je met verklazienuitzalkisering?

Wat is “verklazienuitzalkisering” een grappig woord maar wat bedoel je hier precies mee?

Ja ben ik ook benieuwd naar? Klazien uit zalk ?

Een aparte jurk, maar samen met de juwelen de tas en het losse kapsel toch een mooi plaatje.

Wat ziet ze er mooi en stralend uit. Prachtig verzorgt los haar, mooie juwelen. Echt een feestje. De jurk is niet mijn favoriet, maar wel mooi gestyled

Hele vreemde jurk wat mij betreft, op de een of andere manier zit het raar, bij de heupen vooral, wat mij opvalt is wel het verzorgde plaatje, mooi haar, prachtige juwelen en haar stralende uitstraling!

Wat mij het meest treft bij deze foto is de lieve uitstraling van Maxima!
Dit kapsel draagt daar zeker aan bij!
De jurk ben ik niet heel enthousiast van, maar ik vind hem ook niet lelijk.
De juwelenkeuze is bijzonder mooi ; verstandig dat Maxima het aan haar arm wat rustig heeft gehouden, gezien het drukke lijnenspel in de japon.

Het haar zit prachtig inderdaad, jurk best mooi.

niet mijn favoriete jurk, maar voornamelijk door het nylon bovenstuk en de vreemde inzet bij haar taille. Kan mooier uitgevoerd worden denk ik want het idee is wel heel origineel. Ik vond het steile haar ook wel mooi, maar in combinatie met de jurk inderdaad ietwat Haloween-stijl. Ik zou haar graag eens met steil haar zien bij een andere outfit.
Voor nu, prachtige make-up, sieraden en kapsel. Jurk zou ik graag bewegende beelden zien

Ik vind de jurk geweldig! Op foto’s komt hij niet echt tot zijn recht, maar op bewegend beeld des te meer. Het is meer een kunstwerk waarbij het lijnenspel golft als de draagster loopt. Dit keer vind ik het kapsel en de juwelen net zoals veel anderen mooier bij het geheel passen dan bij het debuut van de jurk. Ps wat ziet Victoria er ook geweldig uit!

Last edited 1 jaar geleden by Linda

Het haar van de koningin zit mooi! Fijn dat ze Dutch Design draagt alleen begint het lijnenspel te laag waardoor het de buste optisch naar beneden drukt en het mij het gevoel geeft dat de jurk afzakt wat niet het geval is want de halslijn zit te hoogte van het collier. En de jurk doet haar voller ogen dan ze is.

Mooie juwelen maar vreemde jurk, het lijkt net alsof ‘ie aan het afzakken is. Veel hobbeltjes en kreukeltjes. Deze hierna niet meer dragen lijkt mij.

Hè bah, ik vind dit zo’n nare jurk met die rare belijning en die ribbelende pantystof langs haar hals. Ik had me zo verheugd op iets moois. Maar oké, het kapsel en de juwelen zijn prachtig. Het kapsel van overdag vond ik trouwens ook erg mooi.

Ik vind het geen mooie jurk, *maar* wel veel beter gestyled dan de vorige keer (toen ik met name het kapsel niet mooi vond) *en* fijn dat ze Dutch Design draagt.

Het totaalplaatje is mooi en verzorgd. De (haar) zijscheiding doet het mi beter dan de middenscheiding. De juwelen zijn prachtig. Het collier met cabochon is de perfecte match. De lijnen van de jurk hebben een “art nouveau” effect.

Och nee toch hè, niet weer dit geval. De juwelen zijn fantastisch, maar daarmee houdt het helaas wel op.

Schitterende juwelen en heel bijzondere japon maar echt mooi vind ik deze jurk niet, ziet er een beetje hobbezakkerig uit.

Ze zien er samen heel verzorgd uit. Het rok gedeelte golft zo mooi aan de zijkant. En wat een prachtige smaragd is dit toch.

Heel erg mooi!
Iets anders; kan iemand eens tegen de koning zeggen dat z’n broeken vaak te lang zijn? Zo jammer, ik vind dat niet mooi ogen.

Ik vind de jurk te apart, niet mooi zo, misschien wel met een groene voering in een andere bijpassende tint bij de lijnen. De juwelen en het kapsel zijn prachtig. Van de onderste twee foto’s ben ik weg van de linker, en dan het hele plaatje, die japon is geweldig en het kapsel en de juwelen-combi ook.

Deze keer een mooiere foto waardoor de jurk beter toont
Blijft een aparte stof…
Ik zou na zo n dag gaar zijn en dat zou zichtbaar zijn…
Wat een mooi kapsel en sieraden!

Wat een mooie look. Dit kapsel maakt t gezicht van Maxima zachter, staat mooier dan met de scheiding in het midden. Door t kapsel, make up icm juwelen vind ik t ook mooier gestyled dan vorig jaar.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Ojee… ze heeft blijkbaar niet dezelfde constatering gehad als ik na het zien van de foto’s van de avond waarop ze deze jurk droeg.

Die dunne laag transparant stof is zo rommelig dat het net lijkt alsof ze het lichaam van een dame op hoge leeftijd heeft. Ik heb associaties met Halloween. Je ziet dan vaak van die zwarte pakken met zo’n skelet erop getekend. Daar doet me dit enorm aan denken.

Wel prachtige juwelen een een beeldschoon gezicht! En hoera geen nieuwe jurk en bovendien Nederlands ontwerp

Last edited 1 jaar geleden by Doro

Máxima ziet er weer geweldig uit.
Door het kapsel en deze juwelen vind ik de jurk nu veel mooier staan dan in 2021.

Oh, ik vind deze jurk bijzonder en mooi. En mooier gestyled dan de eerste keer .

Gave jurk en perfect voor de gelegenheid een het seizoen! De ketting is zo op zn mooist inderdaad

Het blijft een bijzondere jurk, maar mooi vind ik deze jurk niet. Wel fijn dat ze voor Nederlands design kiest en de prachtige smaragden hanger. En alweer een mooi kapsel.
Ik ben heel benieuwd naar de outfits van de Zweedse royals…

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Op de Instagram pagina van Vorsten zijn al foto’s te zien. Ze zien er geweldig uit. En alweer kleuren de gala jurken prachtig bij elkaar.