Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 okt 32 reacties

Máxima draagt glitterjurk tijdens Appeltjes van Oranje

Voor de uitreiking van de Appeltjes van Oranje doet Máxima qua kleding en coiffure altijd nét iets meer haar best. Zo ook vandaag.

Met de Appeltjes van Oranje bekroont het Oranje Fonds jaarlijks sociale initiatieven die ervoor zorgen dat niemand er alleen voor hoeft te staan en iedereen mee kan doen in de samenleving. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. De Appeltjes van Oranje worden dit jaar voor de 21e keer uitgereikt. De prijs bestaat uit een bronzen beeldje en een geldbedrag van 25.000 euro. Het beeldje is ontworpen door Prinses Beatrix.

In 2023 is het thema: ‘Bruggenbouwers in de buurt.’ De prijzen worden toegekend aan initiatieven die buurtbewoners met elkaar verbinden en zo een betrokken samenleving realiseren. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats in aanwezigheid van vertegenwoordigers van de tien genomineerde organisaties. Voorzitter van het bestuur van het Oranje Fonds Dick Benschop en vicevoorzitter en jurylid Kim Putters zijn tevens te gast. Koningin Máxima houdt een toespraak en maakt de winnaar van het Grote Appeltje bekend. Ook reikt zij de andere twee Appeltjes uit.

De eerste foto’s via Thijs, de cameraman van Blauw Bloed:

PPE
PPE

Mode
Modehuis Natan is momenteel in de ban van ophaaltjes. Ook Máxima’s paillettenjurk is ermee voorzien. Op onderstaande foto, gemaakt tijdens het debuut in juni 2023, is dat goed te zien.

27-06-2023 Opening nieuw hoofdkantoor Qredits. (c) PPE/Nieboer

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
32 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Very beautiful dress <3

Ik vind deze jurk nu beter tot z’n recht komen, zonder de bloementooi.
Nu schittert de jurk en is er geen “gevecht” met een drukke haartooi.
Leuke jurk, mooi haar, goed afgestyled.

Máxima ziet er prachtig uit in deze jurk en met dit kapsel is het helemaal goed. De jurk met ophaal doet een beetje denken aan de jaren ’20.

ooi haar mooie oorbellen maar voor mij teveel Krystle Carrington uit Dynasty
Gecombineerd met die bordeau rode pumps van eerder deze week en een knal lipstick al meer naar het nu

Geweldig Doro, Krystle Carrington 😊 Onze Max heeft dan toch echt wat meer haarvolume nodig en stevige schoudervullingen maar ik begrijp wat je bedoelt. Goed advies, 👠 + 💄

Mooi haar mooie oorbellen maar voor mij teveel Dynasty

Wow, wat een mooi plaatje. Ik ben van de heerlijke felle kleuren maar deze naturel kleurige jurk met pailletten staat haar fantastisch. De ophaal in het rokgedeelte versterkt de plooien in het bovengedeelte. Het is een gave look, maar ik ben niet zo van ophaalrokken en jurken.

Kijk dit bedoel ik nu,een stijlvolle koningin tot in de puntjes verzorgd!
Alles oogt chique en haar kapsel zit ook heel mooi.

Ik kan niets bedenken wat niet mooi is, ophaal is prima, echt beeldig deze jurk en kapsel, een stralende Máxima, ik word er blij van!

Zó zie ik Maxima het liefst. Leuke/ mooie jurk, mooi kapsel en accessoires.
Een mooie verschijning!
De ophaal had voor mij niet gehoeven.

Eens met de commentaren over de jurk. De ophaal ziet eruit alsof er per ongeluk een echte haal in de stof is gemaakt.
Maar wat een mooi kapsel! En die oorbellen blijven fantastisch.

Mooi verzorgd, mooie zachte kleur, feestelijke glitters. Maar die ophaal, wie bedenkt nou dat dat leuk staat???

wat fijn om eindelijk weer eens een prachtig kapsel te zien. Zoveel charmanter, hopelijk ziet ze het zelf ook. De jurk mag meteen weg. Ik blijf me verbazen over sommige keuzes, zeker als je zoveel moois in de kast hebt hangen.

Ik vind de jurk niet zo bijzonder, maar hij staat Maxima wel heel erg goed. Door haar haar en accessoires vind ik het een prachtig totaalplaatje, heel mooi!

Deze gelegenheid past veel beter bij de jurk dan de vorige keer! Al ben ik nog steeds geen mega fan, ziet ze er vandaag wel goed verzorgd uit.

De jurk oogt prima op de foto met manlief de koning, maar het ophaaltje doet over het algemeen niets voor een vrouw, behalve als ‘cache misère, maar dat heeft Maxima niet nodig, want ze is slank. Het Charleston idee vind ik wel leuk, maar dan met een fraaie belijning en verlaagde taille en niet dit veter ontwerp. Het haar zit heel koninklijk en elegant.

Bij deze jurk vind ik de ophaal wel geslaagd, gewoon een leuk feestelijk jurkje dat haar prima staat, en wat zit haar kapsel geweldig!!

Erg dunne stof denk ik, dat nodig was voor t ophaaleffect maar maakt de zoom wat flodderig.

Uitstraling goed met verzorgde knot, en maakt met de glitters de uitreiking nog wat feestelijker.

Door de titel die Josine gaf aan dit item dacht ik dat ze die groene nieuwe aanhad van de uitblinkerslunch….

Feestelijk outfit, mooie knot en een van mijn lievelingsoorbellen. En grinnik om onderstaand bericht; ik zie het al voor me. Snel toiletbezoek en dan blijft er iets “hangen” tussen je panty🫣

Leuke feestelijke outfit Eneas zit haar haar mooi.
Normaal gesproken worden de Appeltjes toch altijd in Mei uitgereikt? Weet iemand waarom dat nu niet zo is?

Dankjewel voor d eruitgegooid eigenlijk wel logisch. Ik ben benieuwd of het nu altijd oktober wordt

Een aardig jurkje wat door de glitters feestelijk overkomt.
De waterval in de top vind ik Maxima goed staan, maar het ophaaltje in de rok geeft voor mij altijd het effect alsof de kleding niet goed geordend is na bv een sanitaire stop of een lange autorit.
Twee opgestoken duimen voor het keurig opgestoken kapsel…. Toppie!

Leuk kapsel..mooie oorbellen ook.
Maar de jurk is flutterig…qua kleur best mooi maar geen mooie pasvorm….

Persoonlijk vind ik het geen mooie jurk – het ziet er wat goedkoop en flodderig uit. Maar ik ben het met Elisah eens dat het geheel er wel feestelijk uit ziet, en het kapsel is fantastisch!

Ik ben niet weg van deze glitterjurk, vind het een beetje goedkoop ogen, hoewel de jurk dat zeker niet is. Wel een mooi opgestoken kapsel en mooie oorbellen.

De eerste look na de zomer die ik van top (want het kapsel) tot teen geslaagd vind!!

Jurkje is niet direct mijn smaak, maar wel feestelijk, en met deze knot is het een leuk en verzorgd plaatje.

Mee eens Elisah en de context helpt dit “jurkje” ook

Eens

Behalve dat ik de ophaal niet mooi vind, is dit verder een mooie, feestelijke jurk.Fijn dat haar haar is opgestoken, wordt ik blij van

Eens