Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 nov 25 reacties

Máxima bezoekt familiebedrijf Secrid

Vanmorgen ontving ze op Paleis Huis ten Bosch enkele Iraanse vrouwen om te spreken over de situatie in Iran en na een hapje en een drankje bezocht ze vervolgens familiebedrijf Secrid. Dat deed ze natuurlijk niet zomaar, want na een rondleiding werd de ‘Staat van het mkb 2022’ aangeboden.

Het Jaarbericht ‘Staat van het mkb’ wordt voor de zevende keer uitgebracht. Het is een trendanalyse van het midden- en kleinbedrijf, vooral gebaseerd op de meest recente data van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De cijfers en analyses geven inzicht in de economische situatie van het mkb in Nederland. Mede op basis daarvan adviseert het Comité de minister over versterking van het groeipotentieel van het mkb. Thema’s zijn onder meer verduurzaming, digitalisering, financiering, arbeidsmarktmobiliteit en talentontwikkeling. 

Met het bezoek aan Secrid vraagt het Comité ook aandacht voor de Dag van de Ondernemer die op vrijdag 18 november wordt gehouden.

Mode
Outfit: ruitjurk met strik bij de hals
Label: Natan
Accessoires: laarzen van Stella McCartney, tas van Bottega Veneta

De eerste foto, met dank aan Rick Evers:

In maart 2022 kwam de jurk in beeld tijdens een videoboodschap ihkv haar VN-werk.

Ik vermoed dat de video enkele dagen eerder, op 24 februari, al is opgenomen. Die dag bezocht de koningin in dezelfde jurk !WOON.

(c) PPE

In 2020 werd de jurk ook gedragen met de rode laarzen…..

…. en ook een keer met pumps.

Nog even een foto van een vergelijkbaar ontwerp van Natan:

Qua tas koos ze dit keer voor een vintage ontwerp in een nieuw jasje. Het gevlochten ontwerp komt uit de collectie van Bottega Veneta, en dook eerder op in de jaren ’80-film American Gigolo. Omdat de Amerikaanse actrice Lauren Hutton het tasje in beeld bracht, heet de tas ‘The Lauren 1980’. De prijs maakt het verhaal af: 1980 euro.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
25 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

alleen op de foto waar ze uit de auto stapt is de jurk mooi van pasvorm. bij latere gelegenheden helaas typisch Natan gevalletje. Waarmee ik bedoel dat de jurk na de eerste keer dragen de zak van Max in kan. Kreukels en de pasvorm is ook weg.

Ik vindt de jurk erg tuttig en de kleuren maken Máxima flets. De jurk die het model draagt vindt ik wel leuk

Ik vind de jurk mooi, maar wel met de roodbruine riem en uiteraard een netter kapsel.

Wat meer plaatjes van het bezoek aan Secrid, heeft ze een nieuwe begeleider? Er was tot nog toe altijd een man in militair uniform in de buurt, zie nu een vrouw in uniform https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.newmyroyals.com%2F2022%2F11%2Fqueen-maxima-took-part-in-presentation.html&psig=AOvVaw23rLJM_njGUhAE3PYWQxtZ&ust=1668813104052000&source=images&cd=vfe&ved=2ahUKEwjgqLCzq7b7AhX7ntgFHeWyBQIQr4kDegUIARDnAQ

Vind de jurk met deze print erg druk. Verkies de ruit van het model. Totaal plaatje oogt mi ook vrij slordig. De haren in een staart -zoals het model – zouden het geheel een verzorgder uitstraling geven.

Beetje saai de jurk de accessoires, met rood is het allemaal pittiger. Maar voor dit bezoek okay. Haren hebben weer de waai factor, een staart had een stuk verzorgder gestaan.

Nette jurk, maar het oogt saai.
Wanneer dit blog bij de rubriek DIT of DAT gestaan had, zou ik direct gekozen hebben voor de outfit met donkerrode accessoires ( liefst ook met dito ceintuur).
Nog even het haar in een staart voor wat pit en klaar is kees!

Nette jurk, niet mijn favoriet. Gecombineerd met bordeauxrode accessoires vind ik mooier staan dus ook de bordeauxrode accessoires vind ik

Grr dr ging wat mis en helaas kan de reactie nier bewerkt worden. Ik vind deze jurk gecombineerd met de bordeaux rode laarzen, clutch en oorbellen mooier dan deze versie. Ik vind dit tasje er niet mooi bij staan zwEr of dbruin was beter geweest.

Hele mooie jurk, fijn ruitje, leuke strik. Ik zou wel kiezen voor de rode accessoires, staat frisser. Deze laarzen vind ik er ook een beetje lomp bij.

Wiehoe, laarzen! Alhoewel niet haar mooiste paar, wat grof. Ik heb de hele tijd maar zo’n paar cognac kleurige laarzen in mijn hoofd. Die zouden hier geweldig bij staan. Ik hoop dat ze die weer eens snel ‘uit het vet’ haalt.

De laarzen zijn best leuk maar doen hij deze jurk wel erg country side aan en ik krijg flash-backs naar afgezakte sokken in groene dunlop regenlaarzen. Te grof onder deze jurk.
Een gladden laarzen zo deed kreukels zou ik mooie vinden.
Maar ja ik vind de jurk niet echt super. Zou eigenlijk kiezen op die waanzinnige oorbellen van de koningsvaart erbij te dragen en dan diep bordeau gladde laarzen ofzo. Of zwart? Is dat iets?

Kan niet herstellen.. wilde even wat tikfouten weghalen: dan maar zo: gladde laarzen zonder kreukels

En zwart: zwarte chique (zijn die er überhaupt) lak laarzen of die over the knee laarzen in camel/taupe van jaaaaaaren geleden

Leuke jurk en gelukkig met laarzen, zoveel mooier dan met pumps. Geen wauw factor, maar gewoon netjes voor zo’n bezoek.

Mooie herfstjurk, vind hem net te lang in combinatie met de hooggesloten voorkant en de wollen stof, dus klein stukje eraf, het is dan beter in balans en staat pittiger. De laarzen met de gouden hak zijn leuk, zo ook de oorbellen, maar bij deze jurk vind ik gouden oorbellen (of tijgeroog, die heeft ze ook) warmer staan.

Love de laarzen, de rode ook overigens. De stof van de jurk vind ik te zwaar voor de fijne pumps.
Heel mooi dat ze in gesprek gaat met Iraanse vrouwen. En heel jammer dat de rok van de Cedris mevrouw niet een stuk langer was.

Secrid ipv Cedris…

Kost dit tasje 1980 euro????
Ongelooflijk.😳

Zo goed dat ons koningspaar inspeelt op de maatschappelijke en politieke actualiteit.

De jurk vind ik met rood gecombineerd beter. Een nette jurk, geen wow. Maar wel een neutrale jurk geschikt voor varieteit van bezoeken/bijeenkomsten.

De jurk vind ik prachtig, maar niet geschikt voor Maxima. Hij maakt haar bleek en flets. Een ginger zou hem gewéldig staan.

Wat goed dat ze in gesprek gaat met de Iraanse vrouwen en dat ze dit enorm inspirerende bedrijf bezoekt. Secrid is zo’n tof bedrijf met een mooie sociale impact!
Dezeoutfit met de laarzen vind ik haar heel goed staan. Logisch dat ze voor de laarzen kiest met de enorme regenbuien hier. Deze kleur vind ik mooier staan dan de rode.

ik weet niet of het aan de foto(van vandaag)ligt, maar vind deze laarzen er erg massief bij staan, bijna als zog “kistjes”, dan liever pumps! Prima dat ze vanmorgen ook een groepje Iraanse vrouwen ontvangen heeft, ietwat ongebruikelijk op Huis ten Bosch?

Stof kreukelt makkelijk, kleur doet weinig voor haar, nog saaier in combinatie met bruingrijze accessoires. Ik ben helaas geen fan.

Dit vind ik een mooie jurk, en lekker stoer met de laarzen, tas minder passend hierbij.
Het is geen wow effect, maar gewoon netjes.