Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 06 sep 48 reacties

Máxima begint Amerikaans werkbezoek in dé koninklijke zomertrend

De kop is er vanaf! Met een ontvangst op het vliegveld is het meerdaagse werkbezoek van koningin Máxima aan Californië en Texas nu echt begonnen.

Omdat koning Willem-Alexander herstellende is van een longontsteking en op doktersadvies thuis moet blijven, is de agenda van Máxima nog voller dan vol geworden. Gelukkig kan onze koningin wel wat hebben en qua mode kan ze de komende dagen leunen op haar kamenier, die in de afgelopen weken alles zorgvuldig heeft voorbereid en inpakt.

Voor de start had de koningin dé royal trend van dit moment uit haar kast laten halen: een wit broekpak. De ene royal combineert de klassieker met een oranje t-shirt, de andere met een witte blouse of een bretonse streep. Alles kan en mag bij het witte broekpak en er komt dus ook van alles voorbij. Máxima droeg haar witte broekpak dit keer met een een zwarte top.

Foto: RVD

Wat andere voorbeelden van royale, witte broekpakken.

Foto’s: PPE (links) en BSR

Waar ik blij van word, is Máxima’s schoenkeuze. Na maanden afwezigheid doken eindelijk haar zwarte pumps met witte accenten weer eens op.

De tas is een ontwerp van Bottega Veneta.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
48 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie zakelijke outfit!

Goed outfit! Zeker met de wind een hele goede keuze. Alles is mooi op elkaar afgestemd en oogt zakelijk en dat is ook het doel van de reis.

Heel fijn pak en ik vind de schoenen heel chique. Apart maar absoluut niet ‘over the top’. Heb toch ook niet t gevoel dat a en m aan t twinnen zijn. Stijl en kleurtonen zijn heel anders. En zo wel, ook prima.

De discussies vliegen weer alle kanten op, heerlijk . Maar om bij de bron te blijven. Máxima ziet er keurig en zakelijk uit, ideaal voor dit bezoek. Casual chic en helemaal van deze tijd. De pumps vind ik persoonlijk iets minder, maar je kan niet alles leuk vinden.

Ze ziet er netjes uit maar de schoenen, ik vind ze vreselijk. Valt bij mij onder ” tokkie’s”. Maar Maxima draagt vaak kleding of accessoires ” over de top”.

Wat een mooie stijlvolle outfit. Ik vind wit en zwart niet echt heel mooi bij Máxima staan maar het geeft wel een mooie ziekelijke uitstraling. Die schoenen zijn helemaal top. Maar volgende keer weer helemaal wit of met cognac kleurige top en schoenen is toch mijn favoriet.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

Wat staat een broekpak haar toch goed! Wit met zwart, altijd goed. Fris en zakelijk, prima outfit voor een werkbezoek. Go for it Maxima. Wit een heerlijke neutrale kleur en wie weet is t een knipoog naar de Stars and Stripes.

Goede start met broekpak, dat doet Mathilde ook vaak bij aankomst buitenland. En een mooi broekpak!
En ivm de wind, ook nog eens handig!
Bij t ontvangstcommittee zijn de midi bloemetjesjurken gelukkig niet aangeslagen.

Ik wens onze queen veel energie toe. Duikt Constantijn nog op ivm bezoek Silicon Valley en zijn bemoeienis met start ups?
Zou leuk zijn voor haar.

Fantastische tas trouwens. Is ie nieuw, zwart of donkergrijs?

Goed, leuk gecombineerd met zwart, de pumps vind ik geweldig!

Dikke prima, deze outfit! Strak, zakelijk, verzorgd, het haar zit ook goed. Ze zal wel blij zijn dat ze geen rok of jurk aan heeft met deze wind. Het tasje vind ik lelijk en had achterwege kunnen blijven.
Schoenen doen mij aan cowboyboots denken qua print, daardoor geschikt voor de gelegenheid en voor de combinatie met het broekpak.

Eens, een beetje een ‘cowboy-vibe’ bij deze schoenen! Ik vind ze leuk! Wanneer heeft ze ze eerder gedragen? Ik kan me ze niet herinneren.

J/ihaaaa/aaaaa ook mijn associatie met cowboyboots wat betreft de print, super!

Perfecte frisse modieuze chique outfit met kekke schoenen. Verder vind ik het toch vrij zot om Amalia met Maxima te vergelijken. Het zal wel vaker gebeuren dat ze in soortelijke kleding verschijnen. Soms sta ik bij mijn moeder voor de deur en hebben we zelfde kleur aan, ja moeders en dochters….

Mooi gestyled, de schoenen heb ik nog niet eerder gezien maar vind ik erg leuk.

Kan het helaas niet lezen, omdat het “premie” is?

als u t wil lezen kan u gratis account aanmaken waarmee dan ingelogd kan worden, ik heb ook geen betaalabonnement en kan t wel lezen! Account is dan oa ook voor Nouveau ed!

Ze ziet er geweldig uit! Powerhouse!
En wat leuk hoe ze de dame bij het ontvangst duidelijke complimenteert over de oranje top die zij draagt!

Uitstekende keuze voor de aankomst. Lekker windje daar! De schoenen zijn geweldig – kan ze me niet herinneren maar zijn super! Is het witte pak hetzelfde als ze toen bij de zomer-foto-sessie droeg, of een ander pak?

Ze ziet er goed en fris uit, mooi plaatje, t ontvangstcomitee…..eeehhhh, laten we t daar, wat mij betreft maar niet over hebben, ziet er niet uit! Benieuwd waar ze onze de komende dagen verder mee verrast!

Het is geen staatsbezoek maar een zaken bezoek, best kans dat een deel van de ontvangers niet eens weten waar Nederland ligt of wie Maxima precies is. Queen of the Netherlands, yeah right and continue. Ze zien er netjes uit voor het moment op het zeer winderige vliegveld.

Ze ziet er heel mooi uit, ik hou meer van broeken met smallere snit, ook voor Amalia maar who cares, ze stralen beiden, Máxima is zeer betrokken bij het werk wat ze doet en dat straalt ze uit! Dit pak is zakelijk en toch ook casual chic!

Ze ziet er mooi en sjiek uit. En wit/crème is nu eenmaal mode deze zomer. Dus logisch dat ook Amalia en nog heeeeeeeeel veel andere mensen in dergelijke kleuren verschijnen.

Eerlijk ? Mooi broekpak en zit haar goed. De schoenen kunnen mij niet bekoren. Maar totaal plaatje is verzorgd .
Waar ik mij wel aan stoor : gisteren de dochter in wit met grijs/ zwart , vandaag de moeder in wit zwart, allebei voor een officieel moment. Ik vond het al vreselijk -toen de kinderen klein – waren dat ze alle drie in dezelfde tinten/ jurken gekleed waren en de trend schijnt zich nu opnieuw voor te doen maar met volwassenen. Ik word misselijk van zoveel ” kleverigheid”. Sorry.

Ik snap de vergelijking met Amalia ook niet. Totaal ander beeld. Inderdaad, wie overlegt er nu met uitwonende kinderen over outfits voor separate activiteiten? Veel te vergezocht.

‘Laten we allebei in het wit gaan deze week Amalia, dan hebben de mensen weer iets te zeuren.’
‘Ja leuk mam, gaan we doen.’
Knap dat je toch nog iets zuurs hebt bedacht Maribrune! Jouw reactie spreekt me meer aan Marinde. Fijne dag allen…

kunnen we ook likes uitdelen?

Overlegt u met uw UITWONENDE kinderen over wie wat aantrekt over gelegenheden waar je niet samen naar toe gaat? Ik vind het heel erg vergezocht.
Het is mode voor volwassen vrouwen, de kans dat je ongeveer hetzelfde aantrekt is vrij groot als je dezelfde smaak hebt. Bij de meeste mensen zal dat niet opvallen omdat die niet steeds gevolgd worden door hordes fotografen. Maar kijk eens in een drukke winkelstraat, daar heeft iedereen ongeveer hetzelfde aan.

Ik moet niet overleggen want de stijlen zijn zo verschillend en daar ben ik erg erg blij om !!
Eenieder mag het vergezocht vinden, en ik hoop dat ik mij vergis maar ik zie er eerder een lijn in richting haar oudste dochter. Ik zie dit niet tav haar andere kinderen met wie er bv ook geen kledij -letterlijk dan -gedeeld wordt. Ik kan deze stelling nog verder objectief en nog gegronder onderbouwen maar dit zou de polemiek mogelijks alleen nog meer aanwakkeren . Dus ..laat ik het hierbij.

Hoop u echt dat u zich vergist?

Natuurlijk hoop ik dat. Het gaat over mensen.

Is dit niet een beetje vergezocht?
Amalia woont op kamers, en ze lijkt mij zelfstandig genoeg om zelf te bepalen wat ze draagt .
Ik kan me niet voorstellen dat moeder en dochter eerst nog gaan overleggen wie wat waar draagt.
Ik denk dat ze beiden belangrijker dingen hebben te doen.

En als uitslag je spijt moet je het vooral niet schrijven.

Als iets je spijt bedoelde ik.

Huh?????

Josine, meisjes van zeven jaar twinnen niet maar kunnen hun moeder nabootsen, imiteren. En er is niets tegen het tonen van affectie om een armbandje van mama te willen dragen, want zo ben je ook dichtbij haar en dat vindt ze waarschijnlijk fijn. Maar om dat als twinnen te bestempelen? Het is een jong kind.
Raar woord overigens, twinnen, nooit aan beginnen dames, lang leve de eigen autonomie!

Josine, uw dochter zit niet op de uni banken. Dat is het grote verschil. Het gaat ook niet over het tonen van affectie maar om het afspiegelen op mekaar, hetzelfde willen zijn daar waar groeien naar volwassenheid precies het ontwikkelen is van de “eigen” persoon. Ik had ooit 2 collegae “zogezegde” hartsvriendinnen , altijd hetzelfde gekleed of toch in dezelfde tinten. Ik kan u vertellen dat zij in alle geledingen van de werkplek ( toch wel een 600 medewerkers, hoofdzakelijk vrouwen) gekend waren en dat er best wel lacherig over werd gedaan. Wie wil nu zijn kind in deze positie brengen …

Dat riekt naar pesten op de werkvloer en dat verdient al helemaal geen schoonheidsprijs!

Catherine, dat is ook zo. Dergelijke situaties kunnen tot pesten leiden. Als ik gisteren een paar interviews met andere studenten hoorde in a dam over de aanwezigheid van amalia in hun stad, dan ben ik toch erg geschrokken . Amalia kiest niet voor de gemakkelijkste weg om zich als studente te ontwikkelen . Denk dat haar leeftijdsgenoten ( oa elisabeth) in het buitenland het makkelijker hebben …

De situatie is niet de schuld. De pesters zijn verantwoordelijk. Geen victim-blaming svp.

Ook dit is juist. Maar het feit dat de “mogelijke victims” niet zomaar kunnen spreken maakt het weer eens moeilijker om in te grijpen. Vandaar dat mi een bewaking van de elementen die de” situatie ” maken belangrijk is.

Ik snap hier niets van

In deze positie brengen. Hahahaha

Heel mooi en fris pak voor het begin deze reis! Goed gecombineerd met deze donkere top voor een wat zakelijkere look. Ben zo benieuwd wat we allemaal nog meer gaan zien de komende dagen. Beterschap voor de koning!!!

Last edited 1 jaar geleden by Tony