Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 mei 0 reacties

Máxima aan de poets. Op sneakers!

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben vrijdagmiddag 28 mei deelgenomen aan NLdoet van het Oranje Fonds in Cultuurhuis De Paulus in Oegstgeest.

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en vindt dit jaar voor de zeventiende keer plaats. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 mei kan iedereen op ruim 5.500 plekken in Nederland een laagdrempelige manier kennis maken met vrijwilligerswerk en ervaren hoe het is om iets voor een ander te betekenen. Vanwege de uitbraak van het coronavirus vindt NLdoet in aangepaste vorm plaats. Activiteiten zijn vaak kleinschaliger en zijn waar mogelijk buiten. Ook heeft het Oranje Fonds extra geld ter beschikking gesteld voor beschermende middelen zodat iedereen veilig kan deelnemen aan de vrijwilligersklussen.

Cultuurhuis De Paulus huist in de voormalige Pauluskerk in Oegstgeest. In dit Rijksmonument worden allerlei activiteiten op het gebied van spiritualiteit, kunst en cultuur in de brede zin georganiseerd. Tijdens de voorjaarsschoonmaak gingen Koning Willem-Alexander, Koningin Máxima en diverse vrijwilligers aan de slag met onder meer het lappen van ramen, het schoonmaken van het meubilair en het opruimen van de tuin.

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds. Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen.


 

 


 

In Wassenaar en omstreken zijn damessneakers van Hogan erg populair. Máxima kan ze blijkbaar ook wel waarderen.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments