Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 20 jun 0 reacties

Mary draagt oranje tijdens Nederlands uitstapje – en ze is niet de enige!

Prins Frederik en Prinses Mary zijn vanmorgen begonnen aan hun Nederlandse handelsmissie. En ja hoor, daar zagen we weer een sterk staaltje flagdressing. 

De Deense kroonprins droeg een blauw-rode das op zijn witte overhemd. Dat kan nog toeval zijn, maar het oranje broekpak van prinses Mary is natuurlijk niet zomaar in haar koffer gestopt. Aan de Europese hoven  hebben ze namelijk wel ontdekt dat je met flagdressing -je kleden in de kleuren van de vlag- bonuspunten scoort. 


Foto: PPE

De Japanse Masako koos tijdens het Nederlandse staatsbezoek aan Japan ook voor oranje, maar dan in de vorm van een mantelpak. 


Foto: PPE

Koningin Sonja van Noorwegen in het oranje tijdens het huwelijk van WAMAX, 2 februari 2002. 


Foto: BSR

Oranje galajurken kunnen we inmiddels ook afvinken. Hier in beeld: Koningin Paola van België tijdens het inkomende staatsbezoek van Nederland. 


Foto: PPE

De heren kiezen vaak voor een toepasselijke stropdas. Hier in beeld: Prins Frederik tijdens het Nederlandse staatsbezoek. 


Foto: PPE

Victoria koos tijdens haar recente bezoek aan Nederland voor rood-wit-blauw. 


Foto: PPE

Koningin Mathilde, de altijd even attente koningin Mathilde koos op haar beurt voor Dutch Design tijdens een staatsbezoek aan ons land. Haar japon is een ontwerp van Jan Taminiau. 


Foto: PPE

Weet jij nog voorbeelden? Laat het me weten in een reactie en ik zal ze proberen toe te voegen! (Hangt even van beeldrechten af.)

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments