Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 17 sep 0 reacties

Liveblog: Prinsjesdag 2019

Het is vandaag Prinsjesdag en dat laten we op deze website natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Want wat draagt koningin Máxima? Heeft de koning zijn baard nog laten staan? En wie heeft de hoed mogen ontwerpen? Rond de klok van één uur lees je hier meer over in dit blog. Tips zijn uiteraard altijd welkom, ook via het reactieformulier.  

Klik hier voor de log over de kleding van Prinses Laurentien!

14.10 Máxima’s hoed is een ontwerp van Philip Treacy. 

13.25 uur: meer beeld. 

13.11 uur: Wat een stoere en moderne jurk! 

13.09 uur: Informatie over de kleding van prinses Laurentien: Roze japon met van achter een sleepje door Hardies Mode Den Haag. De japon bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag van kant met speciaal voor haar aangepast capeje van hetzelfde materiaal. De tweede laag is van metallic voile met glitter pailletten. De fascinator is ontworpen door Evelien Gentis-Smit van Eudia.

13.07 uur: Nieuwe informatie over Máxima’s look. De Koningin draagt een robijnrode kolom japon van wollen crêpe met daarbij een cape.
Ontwerper: Jan Taminiau. De hoed is een velour pillbox.

13.05 uur: Koningin Máxima draagt een nieuwe japon van Jan Taminiau. Meer info volgt. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

12.55 uur: Prinses Laurentien: 

09.00 uur Aangezien koningin Máxima ook weleens heeft gekozen voor een gerecyclede jurk, zou ze ook zomaar één van haar 105 galajurken tevoorschijn kunnen halen. Ik droomde vannacht over de donkerbruine Valentino, maar als dat zo is, ga ik heel hard huilen 😉 Liever zie ik deze rode plissé-jurk van Mattijs van Bergen dan terug: 

08.55 uur: Op dit moment kunnen we alleen nog maar raden hoe onze koningin er straks uit gaat zien. Voor zover ik weet, draagt de koningin geen nieuwe japon van Natan, en daarmee stijgen de kansen voor Jan Taminiau en Claes Iversen. Indien Máxima voor Taminiau kiest, hoop ik op een stoere overhemdjurk van suède, want daar staat zijn huidige collectie bol van. Kiest de koningin toch liever voor borduurwerk, dan hoop ik dat zij zich heeft laten inspireren door de smaragdgroene avondjurk die op de expositie in Utrecht te zien was. 

Valt Máxima’s keuze op Claes Iversen, dan hoop ik sterk op deze japon: 

De jurken van voorgaande jaren op een rij:

Prinsjesdag staat ook wel bekend als Hoedjesdag. Daarom heb ik gisteren het complete hoedenoverzicht van koningin Máxima online gezet. Leuk als je een kijkje neemt! 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments