Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 mei 0 reacties

Linda analyseert: Máxima's bijzondere riem

Linda Deventer, onze schoenenspecialist, is zojuist op speurtocht geweest. Want die riem van Máxima, wat is het verhaal daarachter? 

Linda: Máxima's outfit van de H&M kan niet iedereen bekoren. Voor degenen die hem niet kunnen waarderen, combineert ze hem gelukkig met een riem die goed afleidt van de jurk. De suede riem met grote steen is van het merk Altuzarra, een luxueus merk dat is opgericht in 2008 door Joseph Altuzarra. Ook al bestaat het merk nog niet heel lang, de ontwerper heeft al verschillende prijzen gewonnen binnen de fashion industrie, waaronder in 2017 the accessories council's designer of the year. Máxima is niet de enige royal die zijn ontwerpen weet te waarderen, ook Meghan heeft haar oog wel eens op ontwerpen van de Frans-Amerikaanse ontwerper met Chinese roots laten vallen.

Waar Meghan koos voor kleding en tassen van de ontwerper, gaat Máxima voor een opvallende riem met een grote agaat als sluiting. De agaat is een half edelsteen en kan verschillende kleuren hebben, afhankelijk van onder andere de hoeveelheid kwarts en chalcedoon in de steen. De agaat op de riem van de koningin heeft voornamelijk blauw en bruintinten in zich die perfect combineert met de bruine tint van haar jurk en accessoires. De agaat is bevestigd op de bruin suède riem met een goudkleurige metalen zetting. De bijzondere steen maakt elke riem uniek.

Máxima combineert de riem met haar pumps van Gianvito Rossi die een iets andere kleur hebben en een clutch in dezelfde tint als haar pumps. Creolen en de Tank van Cartier maken haar look af. Wat vind jij van de opvallende riem?

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments