Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 03 jul 0 reacties

Koningspaar sluit Antillentrip af

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben de Antillenreis afgesloten met een bezoek aan de Excel Arts Academy. Deze organisatie is winnaar van het Appeltje van Oranje van het Oranje Fonds en biedt kinderen en jongeren de kans om zich te ontwikkelen door het volgen van danslessen. In de 17 jaar dat de stichting bestaat zijn al ruim 2.000 kinderen en jongeren geholpen. Als slot van het bezoek vindt een gesprek plaats met deelnemers van Kansen voor Jongeren Cariben van het Oranje Fonds. Het Koninklijk Paar spreekt met vertegenwoordigers van Accretio, Funditut en Equine over hun ervaringen met dit project en wat het voor hen betekend heeft. 

Outfit: Voor het bezoek aan de Excel Arts Academy had koningin Máxima een groene deux-pièce met opvallende bloemcorsage in haar koffer gestopt. De plooien op de rok verklappen al bij de eerste oogopslag de naam achter de outfit: Edouard Vermeulen van modehuis Natan. De 'donut' (een turban met open bovenzijde) komt van Fabienne Delvigne. 

Outfit van Natan: 

Máxima droeg de outfit voor het eerst in 2013. Ik vind de combinatie van vandaag erg leuk, maar mijn voorkeur gaat uit naar de combinatie met de lichtbruine releve. 

Bekende hoed:

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments