Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 jan 0 reacties

Koningspaar schrijft zich in bij Gemeente Den Haag

Op zondag 13 januari is het koninklijk gezin verhuisd naar Paleis Huis ten Bosch en daarom hebben de koning en koningin zich vandaag officieel ingeschreven bij de Gemeente Den Haag. Via de RVD werden er twee foto's vrijgegeven van het feestelijke moment. Op de beelden is te zien dat koningin Máxima een bekende blouse van Gucci draagt en haar mohair vest van modehuis Natan. Ik denk dat ik over een paar weken eerder een spijkerbroek met verfvlekken draag als ik zelf bij de notaris zit voor mijn eigen verhuizing, maar verschil moet er wezen, niet waar? 😉

En laten we de koning dan ook gelijk maar even onder de loep leggen. Bij zijn donkerblauwe pak draagt hij vandaag een lichtblauwe Ferragamo-das met struisvogels. 


Foto: RVD / Freek van den Bergh 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments