Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 13 okt 0 reacties

Koningspaar luncht met uitblinkers

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima hebben vrijdag 13 oktober 2017 in Paleis Noordeinde een lunch aangeboden aan Nederlanders die zich hebben onderscheiden door een bijzondere prestatie. De 27 genodigden hebben recentelijk een prijs of andere onderscheiding ontvangen voor hun prestaties in uiteenlopende sectoren zoals kunst & cultuur, media & journalistiek, wetenschap, sport en bedrijfsleven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima willen door het aanbieden van een lunch hun erkenning en waardering uitspreken voor de mensen die een bijzondere prestatie hebben geleverd.

Outfit Máxima: Een gouwe ouwe! Máxima draagt haar bordeauxrode japon van Oscar de La Renta. Een bekende outfit, die we al ruim tien jaar met regelmaat gedragen zien worden. 

Pluspunten: 
Mooie kleur, mooie snit en pumps van LK Bennett zijn altijd goed. 
Leuk dat Máxima een japon tien jaar na dato gewoon nog een keer draagt. Gezien het tijdloze model kan het prima en gezien de omvang van haar garderobe zal Máxima vast geen versleten kleding hebben 😉

Minpunten: 
Het kapsel, maar na de prachtige chignons van de afgelopen dagen wil ik hier eigenlijk helemaal niet over klagen. Gewoon een prima look. 

Foto: Jeroen vd Meyde

~Advertentie~


~einde advertentie~

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments