Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 04 mei 0 reacties

Koningspaar bij Nationale Dodenherdenking 2022

Zojuist zijn de koning en koningin gearriveerd bij het Koninklijk Paleis in Amsterdam. Vanuit daar lopen zij vanavond naar de Nieuwe Kerk en de Dam voor de Nationale Dodenherdenking.

Tijdens de herdenkingsbijeenkomst spreekt Hans Goedkoop de 4 mei-voordracht uit. Aansluitend legt het Koninklijk Paar een krans bij het Nationaal Monument op de Dam. Namens de Rijksministerraad wordt een krans gelegd door de minister-president, minister Ollongren van Defensie, staatssecretaris Van Ooijen van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en de gevolmachtigd ministers Besaril, Manuel en Violenus van respectievelijk Aruba, Curaçao en Sint Maarten. Burgemeester Halsema van Amsterdam houdt een toespraak.

Mode
Outfit: wollen mantel met fluwelen accenten van Natan 
Eerder gedragen: Ja
Accessoires: fluwelen hoed van Philip Treacy

Máxima met de mantel tijdens de Nationale Dodenherdenking van 2006: 

Máxima met de mantel in 2008: 

Dodenherdenking 2011: 

Hoed van Philip Treacy: 

Op MKM hebben we op 4 mei de gewoonte om elkaar in de haren te vliegen over het wel of niet bespreken van de mode. Ik stel voor dat we dit jaar breken met deze traditie. Wie behoefte heeft aan modenieuws leest het wel, wie er geen behoefte aan heeft slaat het over. Dan houden we de sfeer fijn en kunnen we met dankbare gevoelens de herdenking meemaken. 
 

Foto's met dank aan PPE Agency. Overname verboden. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments