Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 dec 0 reacties

Koningspaar bezoekt Saba – avondprogramma

Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit 3 van 1 december: De intensieve dag sluit Máxima af met een japon met boothals van Valentino. De creatie is gemaakt van geplisseerde organza en kant, en kwam eerder in beeld in 2014.

 Japon van Valentino:

Máxima met de japon in 2014:

Klik hier voor een foto van prinses Mary met de jurk. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments