Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 13 apr 0 reacties

Koningspaar bezoekt Beieren – dag 1

Vanochtend is ons Koningspaar gestart met een officieel bezoek aan de Duitse deelstaat Beieren! Het doel van het bezoek is de onderlinge relaties tussen Nederland en Beieren verbreden en versterken. 

 

Programma 13 april – München

1. De Koning en Koningin beginnen hun bezoek in de Alte Pinakothek München. 

2. Aansluitend brengt het Koninklijk Paar een bezoek aan BMW Welt, het kennismakings- en distributiecentrum van BMW Groep.

3. Op de residentie van de Staatskanzlei wordt het Koninklijk Paar vervolgens ontvangen door minister-president Horst Seehofer van Beieren voor een gesprek en een lunch. Tijdens de lunch houden de minister-president en de Koning beiden een toespraak.

4. Op de Viktualienmarkt in München openen de Koning en Koningin het Nederlands-Beiers Paviljoen

5. In het Deutsches Museum, het museum voor natuur en techniek, is het Koninklijk Paar aanwezig bij een deel van het ‘Dutch-German Forum on IT Security in the Industry’ over smart industry en cyber security.

6. 's Avonds wordt het Koningspaar voor het Neue Rathaus van München ontvangen door Oberbürgemeister Dieter Reiter. Na ondertekening van het Gouden Boek sluiten zij in het Alte Rathaus aan bij het Trade Dinner met de deelnemers van de economische missie.

Outfit: Koningin Maxima draagt bij de start van het bezoek een japon van dupion zijde, eerder gedragen tijdens Koningsdag 2015. De creatie van modehuis Vermeulen heeft een boothals en driekwarts mouwen. Op de taille zijn oranje en fuchsia kraaltjes en pailletten aangebracht.  De hoed komt van Fabienne Delvigne en is gemaakt van Parabuntal. De slingbacks en matchende tas komen ook uit ons buurland en komen van Natan. Bij de japon heeft Máxima grote oorstekers laten maken . De kraaltjes van de japon zijn terug te zien in deze sieraden. 

Máxima tijdens Koningsdag 2015:

 


Foto's met dank aan Rick Evers 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments