Avatar foto Door Josine Droogendijk
Amalia 27 apr 0 reacties

Koningsdag 2020

Vanwege het coronavius gaat het koninklijk bezoek aan Maastricht niet door, en vieren we Woningsdag in plaats van Koningsdag. Gelukkig krijgen we het koninklijk gezin wel te zien via sociale media, de televisie en www.koningsdagthuis.nl, dus in deze blog praat ik je net als voorgaande jaren bij over de royal looks van Koningsdag. 

Hoe leuk! Voor de toost werd de koning gefeliciteerd met zijn verjaardag door zijn familieleden. 

Outfit Koning Willem-Alexander: wat gelijk opvalt: geen stropdas. 

Outfit Koningin Máxima: gebloemde jumpsuit van Seren, een Londens merk dat uitblinkt in jumpsuit met een printje. De riem komt van Oscar de la Renta, peeptoes van Miu Miu. 

Riem van Oscar de la Renta: 

Outfit prinses Amalia: off-shoulder midi-jurk met volants van Lisa Marie Fernandez: 

Haar wedges komen van Asos. Informatie met dank aan Stephanie. 

Outfit prinses Alexia: een witte overhemdjurk wordt in bijna elke winkel wel verkocht. Van Zara tot Valentino. Ik vrees dat we exact hetzelfde exemplaar dus niet zo snel gaan vinden.

Sandaletten van Zara: 

Outfit prinses Ariane: kanten jurk van Zara, eerder gespot bij Amalia. 

Van 13.00 tot 14.00 uur verzorg ik via de Facebookpagina van de Veenendaalse bibliotheek een lezing over Máxima's mode. Kijk je mee? Klik dan hier of op onderstaande afbeelding, en meld je aan. 

Ps. Vaste bezoekers van ModekoninginMáxima.nl kennen de spelregels, maar voor de zekerheid toch nog even een reminder dat kritische reacties wbt het uiterlijk van de prinsesjes niet zijn toegestaan. Bij voorbaat dank!  

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments