Gisteravond zijn Groothertog Henri en Groothertogin Maria Teresa per trein aangekomen in Frankrijk voor een Staatsbezoek. De Groothertogin draagt een zwarte pantalon met een zwarte mantel bij aankomst.


Vanochtend begon het officiële gedeelte van het Staatsbezoek. Groothertogin Maria Teresa draagt een zwarte japon met een rode mantel met zwarte bloemenprint.

foto van Place Royale - RTL TVI.

foto van Place Royale - RTL TVI.

Foto's met toestemming ©Place Royale - RTL Belium, Amelie SchildtLater verruild Groothertogin Maria Teresa de gebloemde mantel voor een zwarte bontjas, een korter model.

Tijdens het Staatsbanket draagt ze een donkergroene galajapon, gecombineerd met een collier met een smaragd, uit de koninklijke kluis.


 

Wat vinden jullie van de kleding van Groothertogin Maria Teresa?

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  Royal Fashion Blog, die op deze website schrijft over de mode van prinses Laurentien en over de mode van andere prinsessen en Koninginnen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals - theworldofroyals@hotmail.nl.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maribrune

Maribrune

dinsdag 20 mrt 2018 - 19:12

Mt komt erg verzorgd en actueel voor de dag. Zowel overdag zls s avonds. Zij heeft meestal goede smaak ook al is zij relatief klein en niet echt mager.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 20 mrt 2018 - 15:39

MT heeft misschien een moeilijker figuur dan mevrouw Macron, toch vind ik haar er eleganter uitzien. Rood/zwart is wat hard voor haar, de stof is ook erg glimmend en stijf. Ik zie haar liever in andere tinten en stoffen. Ook haar make-up is wat zwaar. Maar liever dit dan een vrouw die haar best doet er zolang mogelijk strak en jong uit te zien. Dat blauwe jurkje zit nergens naar en de make-up/haar heeft een hoog bimbogehalte met te veel bronzer, te lichte lipkleur en dat geblondeerde haar. En ook in avondtoilet vind ik MT het "winnen" groen staat haar goed! Terwijl de witte japon van mevrouw Macron een hoog Ibiza gehalte heeft.

afbeelding van Moon

Moon

dinsdag 20 mrt 2018 - 13:16

Kreeg even het idee dat mevrouw Macron hier het moeilijke figuur had. Bekruipt me altijd een soort ongemakkelijk gevoel bij haar, alsof ze erg haar best doet om er zo spannend mogelijk uit te blijven zien naast haar man. Te korte en strakke jurkjes, te dunne beentjes eronder en dan een toch vergeleken bij die dunne benen een weelderige boezem. En dan zit die zwarte riem wel heel ongelukkig hoog. Als je geen taille heb creëer je er zo niet alsnog een... Maria Teresa komt wel comfortabel over in/met haar lijf, straalt een soort rust en elegantie uit, heel mooi om te zien.

afbeelding van Els

Els

dinsdag 20 mrt 2018 - 12:58

Er staat dag 1 hierboven, maar langer zal het ook niet duren. Morgen wordt Macron hier in NL verwacht. Ook bezoek van Jordanië hier is heel kort, hooguit 1 dag. Vreemd dat er zoveel afspraken in zo korte tijd worden gepropt.

afbeelding van Magda

Magda

dinsdag 20 mrt 2018 - 08:29

MT ziet er prachtig en zeer verzorgd uit.
Haar kapsel is helemaal top, bestaat haar geweldig. ( zou ook wat voor Máxima zijn ).
De groene avondjapon echt heel mooi.
Goede start, wat mij betreft.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 19 mrt 2018 - 23:49

Beide dames zeer stijlvol.

afbeelding van Margot van de poelepetaten

Margot van de p...

maandag 19 mrt 2018 - 21:23

MT ziet er erg goed uit ook door het haar! Mevrouw Macron heeft volgens mij helemaal niet zo’n grote boezem. Nu flatteert zo’n verhoogde taillelijn vrijwel niemand. Ik denk niet aan een borstvergroting maar aan een afgezakte padded balconette BH, haar borstbeen valt ook in, boven de BH zowel bij de blauwe jurk als bij de witte ’s avonds. Raar harnas achtig bovenstuk heeft ze daar overigens bij aan.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 19 mrt 2018 - 20:11

MT is een hele knappe vrouw. Jammer dat dat door haar figuur minder goed uit de verf komt. De jas vind ik mooi, ik had hele dunne zwarte panty's mooier gevonden. Het bontjasje staat haar misschien nog wel wat beter.
Mevrouw Macron ook altijd leuk om te zien, gelukkig is de roklengte nu wat langer dan eerder gezien, maar zou nog een pietsje langer kunnen!

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 19 mrt 2018 - 19:33

Persoonlijk vind ik de mantel erg mooi en vind ik de huidskleurige panty ook prima. MT draagt heel vaak zo'n soort mantel, ik denk dat veel andere modellen haar ook niet zo goed staan. Ik vind dat ze het qua kledingstijl in combinatie met haar figuur over het algemeen prima doet!

afbeelding van HendrikaB

HendrikaB

maandag 19 mrt 2018 - 20:05

Helemaal mee eens, ik de groothertogin ook een mooi gezicht hebben en haar haar zit ontzettend leuk! Lekker flot!

afbeelding van bonnarca

bonnarca

maandag 19 mrt 2018 - 19:06

Ik vind de mantel haar figuur niet echt flateren. Ook de bleke panty's bij een zwarte jurk en zwarte schoenen zijn mijn inziens minder mooi... Ook de schoenen met blokhak met glitters kunnen me niet echt bekoren. De pumps van Mevr. Macron zijn een heel stuk eleganter...

afbeelding van Helena

Helena

maandag 19 mrt 2018 - 17:22

Josine was op tv bij omroep Max. Leuk
Josine.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

maandag 19 mrt 2018 - 19:29

Klopt, Josine is momenteel erg druk en wordt veel gevraagd om haar boek te promoten. Super leuk voor haar! Heb het bij omroep Max nog niet gezien, maar hoop het nog terug te kijken. Ook Blauw Bloed zaterdag net dat ene stukje gemist, kreeg net telefoon op dat moment ;).

Even een paar linkjes, waar je het kunt terug zien.
1. Blauw Bloed: https://blauwbloed.eo.nl/gemist/aflevering/2018/03/17-de-magie-van-maxima/
2. Tijd voor Max: https://www.maxvandaag.nl/programmas/tv/tijd-voor-max/de-kleding-van-kon...
3. Video van Shownieuws, waar je ook het boek kunt winnen: https://www.show.nl/rubrieken/royalty/2018/maak-kans-boek-de-magie-van-m...
4. RTL Nieuws: https://www.rtlnieuws.nl/rtlboulevard/5-jaar-maxima-5-jaar-koninklijke-o...

En dan nog heel wat artikeltjes over Josines boek. Gaaf dat het boek zo gepromoot wordt!

afbeelding van Suus

Suus

maandag 19 mrt 2018 - 20:09

Dank je wel twor! Ik had het ook gemist. Wat doe je dat ontzettend goed Josine, je straalt helemaal. En je zag er prachtig uit.

afbeelding van Meike

Meike

maandag 19 mrt 2018 - 17:15

Oeps, de mantel op de eerste foto’s vind ik een misser.
De rode mantel flatteert haar wel. Leuk kapsel!

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 19 mrt 2018 - 21:29

Dat vind ik heel leuk staan!

afbeelding van Molly

Molly

maandag 19 mrt 2018 - 15:47

Ik vind de kleding van Maria Teresa mooi. Ze zou het met de feestdagen ook aan kunnen doen of met een andere feestelijke gelegenheid kan het ook.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 19 mrt 2018 - 14:50

Mwah, ik vind het wat hard en ook ‘kerstachtig’ overkomen, dat rood met zwart. Komt ook door de make-up en lipstick denk ik. Ben niet zo weg van het model van de mantel, maar ik denk ook dat Maria Teresa een lastig figuur heeft om te kleden. Het staat al gauw wat gedrongen.
Wel nieuw kapsel? Staat vlot!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 19 mrt 2018 - 16:07

Was misschien mooier geweest met een dunne zwarte panty?

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 19 mrt 2018 - 21:28

Ja, ik denk wel dat dat wel mooier zou hebben gestaan!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?