Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 mei 24 reacties

Koningin Máxima in het rood bij Bevrijdingsconcert

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima wonen vanavond traditiegetrouw het Bevrijdingsconcert bij op en rond de Amstel. In deze blog lees je meer over de kleding van de koningin.

Ze liet er de kroningsreceptie in Londen voor schieten, dus dat koningin Máxima er vanavond stijlvol uit zou zien, had ik wel verwacht. Haar bordeauxrode top met overslag en lange rok van vuurrode zijde komen uit het atelier van NATAN.

Brunopress

De outfit kwam ook in beeld tijdens het Kerst Muziekgala 2022.

De koningin draagt qua juwelen het collier met diamanten en een robijn uit de Mellerio parure.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
24 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Goede keuze, rood is de kleur van Màxima. Brrr ik had er wel andere schoenen bij gekozen lijkt mij ontzettend koud. Vanwege het koude frisse weer loop ik hier (noorden) op de vlakte nog met een winterjas aan en kies vaker voor mn laarzen dan schoenen.

Super outfit!

Erg mooi deze outfit, charmant en verzorgd!

De kleur rood is altijd goed voor Maxima. Heel mooi. Nog leuker vind ik haar enthousiasme dat ze meezingt. Ze schijnt alle teksten te kennen.

Prachtige kleuren rood. Op de bewegende beelden toont deze outfit nog mooier. Min puntje vindt ik de open sandalen hierbij. Lijkt mij ook koud! De sieraden zijn goed gekozen hierbij. Mooi verzorgd kapsel. De koning ook prima in zij donkere pak

Prachtige outfit en schitterende juwelen. Enige minpuntje vind ik de sandalen.

Prachtige rode combinatie en schitterend bijpassend collier plus oorbellen.
De sandaletten vind ik er niet mooi bij staan, omdat het bovenste riempje net onder de rok valt.
Dat geeft optisch gezien een onrustig beeld.

Keurige kapsels en opgewekte gezichten van ons koningspaar.

Kleur rood van de outfit is mooi, blouse oogt rommelig bij bovenkant rok, mouwen lijken mij aan de lange kant. Vind de rok niet flatteus staan. En blote voeten in deze open schoenen maakt het beeld niet mooier. Dichte schoenen hadden een mooier plaatje opgeleverd. Kapsel en sieraden zijn mooi.

Gewoon heel mooi en verzorgd. Maar dit is toch geen kokerrok Josine?

Prachtige plaatje !! Een mooie koningin !!

Zag net bewegende beelden en dan ziet het er veel sprankelender uit, leuk kapsel, mooi collier en gave wauw hakken, en ze loopt er super snel op over de hobbelige ondergrond, haha.

Een mooi paar, koning ziet er goed uit en Maxima ook, prachtig collier hierbij. Sandaletten: brrr, ik moet er nog niet aan denken, maar vooruit, de zon schijnt weer. Jammer van die naad aan de voorkant van de rok.

Mooie blouse en mooie sieraden. Feestelijke kleur rood. De rok vind ik niet mooi, door de stijve stof”valt” hij niet mooi. Ook Willem-Alexander ziet er keurig uit. Maar verder een mooi plaatje voor een fijne avond met elkaar.

Precies geschreven zoals ik ook wilde reageren.

Best mooi, alleen vind ik de rok ietsje minder omdat hij zo stijf valt.
Prachtige juwelen er bij.
Trouwens, het is weer Máxima “mevrouw tegenovergesteld” 😄 Het is 14 graden nu en je zag dat ze haar omslagdoek vroeg van haar hofdame en omsloeg. Als het 0 graden is loopt ze met blote armen en blote voeten 😉

Mooi rood, kleur wat haar staat. Top oogt rommelig, bij de rok valt de naad pal in het midden fel op.
Wat betreft ” mevrouw tegenovergesteld” : soms denk ik dat maxima nog steeds de maanden associeert aan de “argentijnse jaargetijden” modus , daar is het nu herfst . Mss verklaart dit de lange mouwen in onze zomer en mouwloos in onze winter.

Ja, dat is de overgang hè, een boeiende periode voor velen

Haha, ik moet echt lachen om je opmerking. Als het aan de overgang zou liggen, dan is ze denk ik al een jaar of 15 in de overgang. Maar wie weet!

Prachtig plaatje! Rood is haar kleur en mooie eenvoudige outfit, passende juwelen en mooi verzorgd kapsel, wat wil je nog meer!!

Mooie basic outfit. Rood is altijd een goed idee! En mooie keuze met collier

Zo mooi, heerlijke kleur. Knal outfit. Genieten (ook van de muziek, artiesten en de mensen).

Prachtig! En gelukkig kozen ze voor het vaderland

Mooi!! Wat staat rood haar toch goed.

Ze ziet er prachtig uit! Maar ja, rood..
Altijd goed bij Maxima.