Avatar foto Door Josine Droogendijk
Herdragen kleding 23 mei 0 reacties

Koningin Máxima spreekt bij The Innovation Summit van TheNextWomen en OPZIJ

Hare Majesteit Koningin Máxima houdt maandagochtend 23 mei 2016 in Pakhuis West in Amsterdam de openingstoespraak bij The Innovation Summit, waar vrouwelijk ondernemerschap centraal staat. Ondernemersplatform TheNextWomen en maandblad OPZIJ organiseren het evenement, dat dit jaar voor de vijfde keer plaatsvindt.   

De organisatie brengt bij het evenement vrouwelijke starters, investeerders en het bedrijfsleven met elkaar in contact. Bij deze editie wordt onder meer stilgestaan bij het belang van technologische ontwikkelingen en innovatie. Gastsprekers zijn onder anderen Gillian Tans van Booking.com, Ida Tin van Clue, Joëlle Frijters van Improve Digital, Marcel Molenaar van LinkedIn en robotica-hoogleraar Vanessa Evers.

Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan workshops, waaronder coderen en online marketing. Ook presenteren starters nieuwe producten en vindt de finale plaats van een pitchcompetitie naar veelbelovende start-ups. The Innovation Summit is een geassocieerd evenement van het Nederlandse voorzitterschap van de Europese Unie.

Koningin Máxima houdt haar toespraak mede in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling en als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering.

Outfit:


Foto: Opzij
 

Bekende japon van Dolce & Gabbana.

De japon is eerder gedragen tijdens het kennismakingsbezoek aan Denemarken en het kennismakingsbezoek aan Venezuela in 2013. 

Naast de bekende kleding zijn er vandaag ook nieuwe accessoires te zien. Een nieuwe clutch bijvoorbeeld, en gloednieuwe oorhangers van Ole Lynggaard. Máxima is niet de enige die juwelen heeft van dit Deense merk. Prinses Mary heeft er bijvoorbeeld een diadeem van en ook het haarsieraad dat we zagen tijdens de verjaardag van koning Carl Gustaf is van Lynggaard. Voor de geinteresseerden: de juwelen zijn in Nederland te koop bij juwelier Bonebakkers in Amsterdam. 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments