Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 mei 0 reacties

Koningin Máxima reikt Koning Willem l Prijzen uit

Koningin Máxima maakt vanavond de prijswinnaars bekend van de Koning Willem I prijzen 2022. De bekendmaking vindt plaats in het Forum in Groningen, waar vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven aanwezig zijn.

De prijzen worden uitgereikt door de president van De Nederlandsche Bank en voorzitter van de Koning Willem I Stichting, prof. dr. K.H.W. Klaas Knot.

De Koning Willem I prijzen worden iedere twee jaar toegekend in de categorieën Grootbedrijf en MKB. Voor duurzame ondernemingen wordt er een Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap uitgereikt. De afgelopen maanden hebben bedrijven zich aangemeld voor de prijzen. In iedere categorie zijn drie finalisten aangewezen.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De Koning Willem I Prijs wordt tweejaarlijks toegekend in de categorieën grootbedrijf en midden-en kleinbedrijf. De Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap beloont daarnaast duurzame innovaties van kleine of grote organisaties. Koningin Máxima is erevoorzitter van de stichting.r vertegenwoordigers van alle genomineerde bedrijven aanwezig zijn.

Mode 
Outfit: stropdassenjurk 
Ontwerper: Mary Katrantzou. 
Voor de jurk liet de Griekse ontwerpster zich inspireren door vintage stropdassen, wat ook wel blijkt uit de print en de halslijn. Eerder gedragen: Ja, in 2016 en 2018 

 

Máxima met de jurk in 2016, kerstgala. 

Koningsdagconcert 2018: 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments