Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 feb 0 reacties

Koningin Máxima opent tentoonstelling in Dordrechts Museum

Hare Majesteit Koningin Máxima opent zaterdag 18 februari in het Dordrechts Museum de tentoonstelling Een Koninklijk Paradijs – Aert Schouman en de verbeelding van de natuur. De tentoonstelling biedt een overzicht van het werk van Aert Schouman (Dordrecht 1710-1792). Als dierenschilder staat hij bekend om zijn aquarellen van vogels, zoogdieren, planten en om zijn behangsels met vogels.

Vijf grote behangsels die in opdracht van Prins Willem V zijn gemaakt en onlangs zijn gerenoveerd maken onderdeel uit van de expositie. Deze behangsels hingen in een compleet beschilderde kamer in het Stadhouderlijk Kwartier in Den Haag en werden later in Paleis Huis ten Bosch geplaatst, waar zij na de renovatie van het paleis ook weer zullen terugkeren. Het Dordrechts Museum bestaat dit jaar 175 jaar en is een van de oudste stedelijke musea van Nederland. De tentoonstelling kan worden bezichtigd van 19 februari tot en met 17 september 2017.

Koningin Máxima hoopt om half zes te arriveren. De opening van de tentoonstelling is live te volgen via de facebookpagina van het Dordrechts Museum. 

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe groene japon van Natan en een grijze hoed van Fabienne Delvigne. Ik durf het niet met zekerheid te zeggen, maar ik vermoed dat Máxima haar japon heeft afgestemd met de behangsels. 


Foto: Ruud Baan 


Foto: Ruud Baan 


Foto: Wytske de Haan 

Op Máxima's taille zien we een gouden broche uit de nalatenschap van Juliana

:

Nieuwe armband:

Nieuwe grijze hoed van Fabienne Delvigne:

Bekende oorhangers van Ole Lynggaard:

Pumps van Gianvito Rossi: 

Afbeeldingsresultaat voor gianvito rossi site:www.modekoninginmaxima.nl

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments