Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 02 jul 0 reacties

Koningin Máxima ontmoet vertegenwoordigers uitvaartbranche

Koningin Máxima heeft donderdagmorgen 2 juli een werkbezoek gebracht aan een uitvaartonderneming in Den Haag. Het bezoek vond plaats in het kader van de impact van de coronapandemie op de uitvaartbranche.

De uitbraak van COVID-19 heeft het werk in de uitvaartbranche ingrijpend veranderd. Koningin Máxima sprak bij Engelen & Spoor Uitvaartverzorging in Den Haag over deze veranderingen. Haar bezoek begon met een gesprek met de beide directeuren van de uitvaartonderneming, de directeur van de Branche Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) en de directeur van de Stichting Rooms-Katholieke begraafplaatsen over het ontwikkelen van nieuwe protocollen om te kunnen voldoen aan de coronamaatregelen.

In een tweede gesprek werd ingegaan op de gevolgen van de coronamaatregelen in de dagelijkse praktijk bij het verzorgen en vervoeren van overledenen. Koningin Máxima sprak met onder andere een overledeneverzorgster en verantwoordelijken voor statievervoer en dragers over welke uitdagingen deze periode met zich meebrengt.

Aansluitend vond een gesprek plaats met een aantal uitvaartverzorgers, werkzaam bij verschillende uitvaartondernemingen in het land. De uitvaartverzorgers hebben vanaf het allereerste moment dagelijks contact met de nabestaanden en begeleiden hen bij de uitvaart. Zij vertelden over hun ervaringen met de coronamaatregelen en de impact die deze maatregelen afgelopen maanden en nu nog steeds hebben op het organiseren van een uitvaart.

Mode 
Outfit: Grijs broekpak en oranje blouse van Massimo Dutti
Eerder gedragen: Het broekpak wel, de blouse niet 
Accessoires: clutch van NATAN, meer info volgt

De eerste foto, met dank aan Patrick van Katwijk:

Blouse van Massimo Dutti: 

Broekpak van Massimo Dutti: 

Máxima met het broekpak in Nieuw-Vennep: 

Shoppen à la Máxima 

Grijze blazer à €69,99. (Ik vind deze tint mooier voor de zomer)

Linnen blouse van Mint Velvet à €89,-. 

 

Voor wie gewoon toe is aan wat oranje: een felgekleurde jurk van Damsel in a Dress. 

Een plissé-jurk is ook altijd van. Deze komt van Promiss via V&D. €71,-. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments