Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 09 jul 0 reacties

Koningin Máxima in Parijs

Koningin Máxima is vandaag in Parijs bij een conferentie over jongeren en financien. Vanwege haar functie bij de VN en haar erevoorzitterschap bij 'Wijzer in geldzaken' houdt de koningin over enkele minuten een toespraak om het belang van financiele bewustwording te benadrukken. Dankzij een livestream kan ik jullie gelukkig nu alvast melden dat de koningin een nieuwe japon draagt mét mouwtje en een blauw/witte print. Ik moet zeggen dat ik heel enthousiast ben over het eerste beeld en ik vraag me af waar ze deze japon heeft gekocht. Een nieuwe speurtocht is gestart 😉

Schoenen van Guglielmo Rotta:

Tas van Chanel:

Foto's met dank aan:

Printscreens
www.monarchypress.com

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments