Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 jun 0 reacties

Koningin Máxima heropent Centraal Militair Hospitaal

Hare Majesteit Koningin Máxima heropent woensdagochtend 19 juni het Centraal Militair Hospitaal in Utrecht. Minister Ank Bijleveld van Defensie is ook bij de heropening aanwezig.

Het Centraal Militair Hospitaal (CMH) biedt tweedelijns gezondheidszorg aan Nederlandse militairen. De behandelingen richten zich op het weer inzetbaar maken van militairen en de geneeskundige opvang bij repatriëring uit het buitenland. Daarnaast is het CMH gespecialiseerd in de specifieke gezondheidsproblemen die bij militairen voorkomen. In het gebouw zijn ook de Defensie Tandheelkundige Dienst, de Militaire Bloedbank en de Militaire Geestelijke Gezondheidszorg gehuisvest. Het CMH werkt nauw samen met het naastgelegen Universitair Medisch Centrum Utrecht. De afgelopen twee jaar is het gebouw gerenoveerd, verbouwd en uitgebreid. Tijdens de bouw is het CMH open gebleven.

Na de openingshandeling krijgt Koningin Máxima een rondleiding. Ze brengt een bezoek aan diverse afdelingen waaronder de Militaire Bloedbank, de Familiekamer en de dagverpleging.

Mode
Outfit: kanten japon met aangerimpelde rok en kortere voering
Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan
Eerder gedragen? Ja, startsein Burendag Nieuw-Buinen, Opening Rosarium in Winschoten en VN-vergadering New York. 
Hoed: capeline van Fabienne Delvigne
Eerder gedragen? Ja

De stof van Máxima's japon dook in de wintercollectie van 2017 meerdere keren op: 

De drie eerdere draagmomenten op een rij: 

De bordeauxrode hoed, die is geïnspireerd op de breedgeranden hoeden van Audrey Hepburn, is inmiddels met vier verschillende ensembles gecombineerd. Naar welke combinatie gaat jouw voorkeur uit? 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments