Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 apr 0 reacties

Koningin Máxima draagt een bijzonder eerbetoon

Tijdens het 15-jarig jubileum van de Prins Claus Leerstoel droeg koningin Máxima over haar rode jurk van Dolce & Gabbana een kleurrijke sjaal. Niet zomaar een kleurrijke sjaal, want de accessoire is een ontwerp van  het merk Sisters in Soul.

Het Nederlandse label is opgezet door de creatieve zussen Simone en Elaine van Raaij. De twee lieten zich tijdens het ontwerpen van een collectie sjaals inspireren door sterke vrouwen. Een van deze sterke vrouwen is koningin Máxima, en laat zij nou net deze sjaal dragen! Naar verluidt heeft Máxima de sjaal via via gekregen en blijkbaar viel het geschenk in de smaak. 
Een close-up van de accessoire toont ons het bekende saffieren diadeem uit de koninklijke collectie, het prachtige berglandschap van Argentinie, de nationale vogel van Argentinie en ook de Ceibo, de nationale bloem van Máxima's moederland. De drie danseressen staan -hoe kan het ook anders?- symbool voor de drie prinsesjes en de Hollandse tulp maakt het ontwerp helemaal af. Meer van de collectie zien? Neem dan een kijkje op de website, www.sistersinsoul.com

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~


Koningin Máxima met de sjaal. Foto: PPE Agency 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments