Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 08 sep 0 reacties

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan mantelzorgers

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 8 september een werkbezoek gebracht aan een aantal mantelzorgers en hun naasten in Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronamaatregelen op de mantelzorgers, de naasten voor wie zij zorgen en op mantelzorgondersteuners.

Koningin Máxima ging in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht naar cliënten thuis en hielp daar ook hun mantelzorgers en de zorgverleners die mantelzorgondersteuning bieden met onder meer het voorlezen van de krant, samen koffie drinken en praten over de interesses van de cliënten. Aansluitend sprak Koningin Máxima in Ridderkerk met een aantal mantelzorgers, familieleden en mantelzorgondersteuners van de organisatie ZorgMies Nederland over de ondersteuning die wordt geboden, wat de vervangende mantelzorg voor hen betekent en hoe de zorg tijdens de coronacrisis is ingericht.

Mode 
Outfit: gebloemde japon met bloemdessin en opengewerkte bloemen. 
Ontwerper: Antik Batik Paris 
Eerder gedragen: nee 
Accessoires: Zwarte riem van Teresa Helbig

Bijzondere stof: 

De jurk komt uit de collectie van Antik Batik Paris. Ik had gisteravond een lezing en heb zóveel tips gekregen, dat ik niet weet wiens naam hier zou moeten staan. Jane Austen, Renske, Stefanie Stoof, mijn volgers op Instagram? Hoe dan ook: allemaal bedankt voor het meespeuren en mailen. Waardeer ik zéér. 

De riem heb ik inmiddels ook gevonden. Het ontwerp van kalfsleer komt uit de collectie van Teresa Helbig. Een nieuwe naam voor onze koningin. 

Komt de naam Teresa Helbig je bekend voor? Dat kan kloppen. Koningin Letizia droeg in 2017 een jurk van deze Spaanse ontwerpster. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments