Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 mei 0 reacties

Koningin Máxima bij start Kansen Krijgen Kansen Pakken

Koningin Máxima is donderdagmiddag 19 mei in Utrecht aanwezig bij de start van de landelijke activiteitenweek 'Kansen Krijgen Kansen Pakken'. Het project laat zien hoe jonge mensen met een niet-westerse achtergrond barrières hebben overwonnen en kansen hebben gepakt.

'Kansen Krijgen Kansen Pakken' bestaat uit een documentaire drieluik (NTR), educatieve clips en landelijke activiteiten. Dit initiatief van regisseur Ireen van Ditshuyzen en producent MOONDOCS gaat over jonge Nederlanders die zijn geworteld in de Nederlandse samenleving en tegelijk hun afkomst en culturele identiteit koesteren. 'Kansen Krijgen Kansen Pakken' wil bijdragen aan genuanceerde beeldvorming over bevolkingsgroepen en een andere manier van kijken voorstellen.

 

Outfit: koningin Máxima draagt een zijden japon van modehuis Natan met driekwart mouwen. Ze droeg de jurk eerder tijdens de opening van een kunsttentoonstelling en de VN-reis naar Bangladesh. De hoed komt eveneens uit Brussel en is een ontwerp van Fabienne Delvigne. We zagen het hoofddeksel eerder tijdens het staatsbezoek aan Polen, de uitreiking van de Four Freedom Awards en de opening van de kunsttentoonstelling. 

Opening kunsttentoonstelling: 

In Bangladesh:

 

Japon van Natan:

De hoed zagen we ook tijdens de uitreiking van de Four Freedom Awards…

….het staatsbezoek aan Polen….

….en de opening van een kunsttentoonstelling. 

Máxima's collier is nieuw, maar eigenlijk toch ook weer niet. Maria Zorreguieta droeg het sieraad van Natan eerder tijdens het huwelijk van Juan Zorreguieta. Maria leent met regelmaat kleding en sieraden van haar dochter, dus ik denk dat we dit collier ook aan dit lijstje kunnen toevoegen. 

Clutch van A bag with a Story:

Slingbacks van Natan:

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments