Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 28 nov 0 reacties

Koningin Máxima bij Refugee Company en uitreiking Erasmusprijs

Koningin Máxima had vandaag twee afspraken in haar openbare agenda staan. Aan het begin van de middag bracht ze een werkbezoek aan Refugee Company in Amsterdam. Deze sociale onderneming ondersteunt nieuwkomers in Nederland bij het opdoen van werkervaring, met als doel een betaalde baan te vinden of een eigen bedrijf op te zetten. Met een netwerk van vrijwilligers, bedrijven en de gemeente Amsterdam, begeleidt Refugee Company de nieuwkomers met het uitgangspunt dat werk het beste middel is naar integratie. De organisatie wordt ondersteund door het Oranje Fonds.

Na het werkbezoek was de koningin vervolgens aanwezig bij de uitreiking van de Erasmusprijs in het Koninklijk Paleis in Amsterdam. 

Outfit 1: koningin Máxima droeg vandaag tijdens het werkbezoek een wollen mantel met asymmetrische sluiting door middel van bolknoop + een 7/8 rok van bouclé (Chanelstof). Een bekend ensemble, dat we begin dit jaar ook zagen bij de opening van een onderwijstentoonstelling. 


Foto: Oranje Fonds/ Bart Homburg 

Máxima tijdens de opening van de onderwijstentoonstelling met de outfit en vilten borsalino van Fabienne Delvigne.

Voor de uitreiking van de Erasmusprijs kleedde Máxima zich om en koos ze voor een bekende japon van Natan en juwelen van diamant en citrien. 

Klik hier voor een foto. 

Japon van Natan:

Afbeeldingsresultaat voor streekbezoek site:modekoninginmaxima.nl

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments