Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 13 jan 0 reacties

Koningin Máxima bij lancering platform NLGroeit

Koningin Máxima en minister-president Rutte zijn woensdag 13 januari 2016 aanwezig bij de lancering van het platform NLGroeit, het programma van en voor ondernemers met groeiambitie die elkaar willen helpen om groei te realiseren. Het evenement vindt plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

NLGroeit is een meerjarenprogramma dat tot doel heeft het groeivermogen in het midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding. NLGroeit is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en Nlevator en wordt gesteund door NL2025. Koningin Máxima is aanwezig als lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap en Financiering. Zij verricht het startsein en houdt een korte toespraak. Eerder tijdens het evenement spreekt ook minister-president Rutte en gaat hij in gesprek met ondernemers.

Voor de gelegenheid heeft koningin Máxima zich omgekleed. Ze draagt een bekende robe manteau van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen.

Lancering nlgroeit, 13 januari 2016. Fotografie: Studio Oostrum

Lancering nlgroeit, 13 januari 2016. Fotografie: Studio Oostrum

Máxima met de outfit in Denemarken, maart 2015:

Outfit van Claes Iversen:

Pumps van LK Bennett:

Spang van Isabelle Fa:

Horloge van Cartier:

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments