Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 17 okt 0 reacties

Koningin Máxima bij jubileumviering 40-jarig bestaan en heropening kantoor Verbond van Verzekeraars

Hare Majesteit Koningin Máxima is woensdagochtend 17 oktober aanwezig bij de jubileumviering van het 40-jarig bestaan van het Verbond van Verzekeraars in Den Haag. Tijdens de viering heropent de Koningin het gemoderniseerde kantoor en woont zij het symposium bij dat in het teken staat van de impact van technologie op de toekomst van de verzekeringssector.

Het Verbond van Verzekeraars is in 1978 als brancheorganisatie opgericht en behartigt de belangen van nagenoeg alle schade- en levensverzekeraars in Nederland. Tijdens het symposium spreken onder meer de minister van Financiën, Wopke Hoekstra, technologie-ondernemer en auteur Peter Hinssen en Willem van Duin, voorzitter van het verbond en bestuursvoorzitter van Achmea. Zij reflecteren onder meer op de rol van technologie binnen de verzekeringssector.

Het Verbond van Verzekeraars is één van de partners van platform Wijzer in geldzaken. Koningin Máxima is erevoorzitter van het platform.

Outfit: koningin Máxima draagt een geruite midi-rok met potloodplooien en een zijden crêpe blouse van Natan. Een bekende look, die voor het eerst in beeld kwam tijdens een VN-reis naar Argentinië. 

Máxima met de outfit in 2016 en 2017. Ik moet zeggen dat ik de schoenkeuze van vandaag het mooiste vind. 

Nieuwe oorbellen: 

Schoenen van Gianvito Rossi: 

Afbeeldingsresultaat voor gianvito rossi site:modekoninginmaxima.nl

De hoed, een zogeheten bibi, van fluweel en voile komt uit het atelier van Fabienne Delvigne. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments