Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 sep 0 reacties

Koningin Máxima bij derde Koning Willem I Lezing

Hare Majesteit Koningin Máxima was woensdagavond18 september aanwezig bij de derde Koning Willem I Lezing over ondernemerschap. De lezing vond plaats bij AFAS Software in Leusden en markeerde de start van de inschrijving voor de tweejaarlijkse ondernemersprijzen van de Koning Willem I Stichting. Na de lezing vond een besloten Winnaarsdiner plaats. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Met de ondernemersprijzen wil de stichting bekendheid geven aan positieve ontwikkelingen in de Nederlandse economie. De Koning Willem I Prijs (categorie Grootbedrijf en categorie MKB) en de Koning Willem I Plaquette voor Duurzaam Ondernemerschap worden tweejaarlijks toegekend door de Koning Willem I Stichting, met steun van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Bij de derde Koning Willem I Lezing deelden verschillende ondernemers hun verhalen en lessen. Coen van Oostrom, oprichter en CEO van Edge Technologies (voorheen OVG Real Estate) sprak over technologie, duurzaamheid en impact in de bouwsector. Henk Kivits, oprichter van FoodforCare, blikte terug op een leven lang ondernemen in verschillende branches en het realiseren van maatschappelijke impact. Na afloop van de lezing vond een diner plaats waarbij het bestuur, oud-winnaars, leden van de vakjury en leden van de Regionale Selectie Commissies aanwezig waren.

De Koning Willem I Stichting is in 1958 op initiatief van De Nederlandsche Bank in het leven geroepen door een aantal aan het bedrijfsleven verbonden organisaties. Doel van de stichting is de nationale economie nieuwe impulsen te geven en daarmee het aanzien van het Nederlandse bedrijfsleven te vergroten. De stichting wordt gesteund door het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Prof. dr. K.H.W. Knot, president van De Nederlandsche Bank N.V. is voorzitter van de Koning Willem I Stichting.

Mode 
Outfit: Japon met bloemprint en gelaagde rok
Ontwerper: Rebecca Ravenel 
Accessoires: Riem met franjes van Rebecca Ravenel 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Meer informatie volgt nog.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments