Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 05 okt 0 reacties

Koningin Máxima bij congres Gender & Gezondheid van WOMEN Inc.

Hare Majesteit Koningin Máxima is donderdagochtend 5 oktober aanwezig bij het congres Gender & Gezondheid van WOMEN Inc. in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Tijdens de bijeenkomst staan de nieuwste ontwikkelingen in onderzoek, preventie, diagnose en behandeling binnen gendersensitieve gezondheidszorg centraal.

Koningin Máxima was in maart 2016 aanwezig bij het WOMEN Inc. congres 'De toekomst van de gezondheidszorg'. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport maakte toen bekend te investeren in onderzoek naar de verschillen tussen mannen en vrouwen in de gezondheidszorg. Tijdens het congres op 5 oktober delen experts, onder wie artsen, zorgverleners, beleidsmakers en wetenschappers, de nieuwste inzichten binnen hun vakgebied. Wat is er bijvoorbeeld veranderd binnen medische opleidingen, welke rol heeft de farmacie in gendersensitief geneesmiddelenonderzoek en wat moet er nog gebeuren om zorg op maat te kunnen bieden?

WOMEN Inc. is een onafhankelijk platform dat vrouwen verbindt en versterkt. Een belangrijk thema is gezondheidszorg op maat, waarvoor WOMEN inc. in 2016 de campagne 'Behandel me als een dame' lanceerde.

Outfit: Koningin Máxima draagt een zijden japon met plooien bij de taille en een geel jasje van zijde. Ontwerper: Edouard Vermeulen van modehuis Natan. Máxima zou Máxima niet zijn als zij er geen eigen draai aan zou geven. Dit keer schuilt de Máxima-touch in de manier waarop het jasje wordt gedragen: shoulderrobing. 
 

Het jasje zagen we drie keer eerder. 

Eén jurk, vijf verschillende totaalplaatjes. 

Pluspunten:
– De stof van de jurk vind ik mooi en koninklijk, alhoewel hij erg kreukt/deukt. Hier zien we een soortgelijke jurk als eergisteren, maar dan zonder de lampenkappen.  
– Ik kan erg genieten van Máxima's kleurencombinaties en deze outfit is hier een goed voorbeeld van. Zelf zou ik oudroze nooit combineren met geel, maar Máxima moedigt ons aan dat wél te doen. Ook ben ik blij met de gele schoenen. In 2014 koos ze voor pumps in de kleur van de jurk, maar voor de balans zie ik liever het gele schoeisel van vandaag. 
– Waar koopt Máxima haar oorbellen toch? Ik wil deze ook!  Update: Supertrash 🙂

Minpunten: 
De belijning van het jasje flatteert niet. Bovendien is het ontwerp niet geschikt voor shoulderrobing. Te kort, te strak en gemaakt van te zware zijde. Ook de snit van de jurk kan moet beter. 
Een windhoos zorgt al snel voor een coupe windhoos, zo zien we hier. Misschien zou half opgestoken haar voor Máxima de oplossing zijn bij weersomstandigheden als vandaag. 
 

~Advertentie~

~einde advertentie~ 

Pumps van Natan:

Clutch van Natan:

Oorhangers van Supertrash. Informatie met dank aan Iris. 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments