Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 sep 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt Verenigde Naties in New York – dag 1

Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt van maandagmiddag 24 tot en met woensdag 26 september New York ter gelegenheid van de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN). Zij doet dit in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Outfit: het is lastig te zien, maar volgens mij draagt Máxima vandaag een nieuwe midi- of maxi-jurk met witte stiksels en lange mouwen. Naar de ontwerper ga ik nog zoeken, maar ik vrees dat het me deze week niet gaat lukken vanwege een overvolle agenda. Excusez moi! 

~~advertentie~~

~~advertentie~~

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments