Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 okt 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt huisartsenpraktijken in Driebergen

Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 29 oktober op uitnodiging van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) een werkbezoek gebracht aan huisartsenpraktijken in Driebergen. Het bezoek stond in het teken van de bijzondere uitdagingen voor huisartsen en doktersassistenten in coronatijd, waaronder het veilig en efficiënt organiseren van de jaarlijkse griepvaccinatie.

De LHV behartigt de belangen van ruim 12.000 huisartsen en huisartsen in opleiding en biedt ondersteuning bij de dagelijkse praktijkuitoefening. De gesprekken met huisartsen en doktersassistenten vonden plaats in Gezondheidscentrum De Bosrand in Driebergen, waarin drie huisartsenpraktijken met in totaal acht huisartsen zijn gevestigd en momenteel een speciale ‘vaccinatiegang’ is ingericht.

Koningin Máxima sprak eerst met een aantal doktersassistenten over de impact van COVID-19 op hun werk, bijvoorbeeld omdat het aantal telefoontjes van patiënten enorm is toegenomen. Vervolgens kreeg zij een rondleiding in de huisartsenpraktijk en bracht zij een bezoek aan het vaccinatiespreekuur, waar zij enkele patiënten en doktersassistenten ontmoette.

Tenslotte ging Koningin Máxima in gesprek met drie huisartsen met een verschillende praktijk en patiëntenpopulatie over de veranderde manier van werken, hun zorgen en verwachtingen voor de komende maanden. Uit recent onderzoek van de LHV kwam naar voren dat huisartsen zich zorgen maken over de continuïteit van de huisartsenzorg.

Mode 
Outfit: japon met paisleyprint en asymmetrische roklengte 
Label: Altuzarra 
Eerder gedragen: Ja, in New York en Pakistan 
Accessoires: clutch van ponyhaar (NATAN), rode laarzen van Gianvito Rossi, rode riem van Ba&sh en zwart mondkapje van Safesave.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments