Koningin Máxima heeft woensdagmiddag 14 oktober een werkbezoek gebracht aan Lister in Utrecht. Lister biedt herstelondersteunende begeleiding aan mensen met een psychische kwetsbaarheid. Het bezoek stond in het teken van de netwerksamenwerking ‘gebiedsteam ggz’ waarbij Lister samen met geestelijke gezondheidszorginstelling Altrecht begeleiding en behandeling dichtbij huis biedt. Het werkbezoek vond plaats bij het Enik Recovery College.

Lister en Altrecht startten in 2018 met deze integrale, wijkgerichte aanpak waaraan ook de gemeente Utrecht, zorgverzekeraar Zilveren Kruis en verschillende zorgaanbieders zoals huisartsen en de buurtteamorganisatie Sociaal meewerken. In totaal zijn er in Utrecht en omgeving elf teams actief die bijna 850 cliënten vanuit Lister begeleiden. Altrecht behandelt ongeveer 3.000 patiënten vanuit het gebiedsteam ggz. Door deze aanpak kunnen meerdere problemen dichtbij huis worden aangepakt zoals het opbouwen van een sociaal netwerk, het vinden van werk of het op orde krijgen van de financiën.

Koningin Maxima sprak eerst met diverse betrokkenen over het ontstaan en de ontwikkeling van het gebiedsteam ggz en de ambities voor de toekomst. Aansluitend sprak zij over de samenwerking voor een goede ggz in de dagelijkse praktijk. Enkele cliënten en leden van de familieraad van Altrecht vertelden over hun ervaringen met de aanpak van het gebiedsteam ggz. Het bezoek werd afgesloten met een gesprek over het Enik Recovery College. Dit is een centrum voor ontwikkeling en scholing rondom herstel dat volledig gerund wordt door ervaringsdeskundigen. Het idee is dat deelnemers zich beter leren ontwikkelen binnen een omgeving van mensen met vergelijkbare ervaringen.

Mode
Outfit: Rode japon met broderie d'art 
Ontwerper: Vermeulen van NATAN, 
Eerder gedragen: Ja 
Accessoires: zwart vestje NATAN, zwarte pumps, clutch Carlend Copenhagen 
Sieraden: Gezinsarmband, armband met het boze oog, zachtroze armband, horloge Cartier 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Suus

Suus

dinsdag 20 okt 2020 - 21:13

- reactie was verkeer geplaatst, dus weggehaald, sorry -

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 19 okt 2020 - 19:48

Dames, even een kort uitstapje hoor. Kennen jullie Paul Rem? Ik versla samen met hem het koninklijke nieuws bij Tijd voor Max, en daarnaast zijn we ook collega's via Vorsten en Blauw Bloed. Mijn hart maakte daarom een sprongetje toen ik zag dat hij genomineerd is voor Best Geklede Man van 2020. Hoe tof zou het zijn als hij zou winnen? Hier kun je stemmen: https://acties.esquire.nl/bgm2020

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 20 okt 2020 - 13:05

Beide onderwerpen leuk! Ik ben van de jassen dus de coat graag eerder

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 20 okt 2020 - 07:19

Naast best geklede man, krijgt hij van mij ook de titel best gekapte man.
De baard, daar ben ik geen fan van.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 19 okt 2020 - 23:26

Paul Rem mag het worden hoor; hij ziet er altjd tip-top uit, mooi geheel verzorgd.
Maar ik zie nu een baard bij hem; vanavond op het nieuws voormalig minister Kamp met een baard. En nog meer mannen nu ik terugdenk met baarden die dit voorheen niet hadden. Is dit ineens mode bij 'de man'?

afbeelding van Tony

Tony

maandag 19 okt 2020 - 21:30

Bedankt voor dit uitstapje! En Paul Rem verdient het zeker om te winnen: mooie man, goed gekleed en erg sympathiek!

afbeelding van Marjet

Marjet

maandag 19 okt 2020 - 20:14

Een welkom uitstapje! Wat leuk, inderdaad een goed geklede man en altijd met een verse bloem op zijn jasje.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 19 okt 2020 - 20:46

Ja, en ook heel fijn: hij is heel vriendelijk.

Voor morgen moet ik nog de knoop doorhakken of ik ga schrijven over de camel coat of de pillbox. Ik start een nieuwe serie over de Royal Basics. Dus items die bij elke royal wel in de kast liggen. Naar welk onderwerp gaat jouw/jullie voorkeur uit? Camel coat of pillbox?

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 19 okt 2020 - 23:30

Over de pillbox lijkt mij heel leuk.
Was Jacky Kennedy nou degene die er het eerst mee begon? Stond haar zo goed!

afbeelding van Jens

Jens

maandag 19 okt 2020 - 23:01

Wat een uitzonderlijk knappe man Josinr, en jij mag daar mee samenwerken. Geniet er van ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 20 okt 2020 - 09:14

Ik geniet van zijn stijl, want ik hou van mannen (en vrouwen) die uniek durven zijn. Maar voor de rest is hij ouder dan mijn vader en laat ik het genieten aan jou over ;-) :p

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 20 okt 2020 - 09:25

LOL

afbeelding van Lies

Lies

maandag 19 okt 2020 - 21:33

Ik ben voor de camel coat.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 19 okt 2020 - 21:26

Over de pillbox lijkt mij echt heel leuk, camel coat ook, maar de echte Burberry hangt volgens mij ook in elke koninklijke kledingkast .
Paul Rem krijgt zeker mijn stem, wat ziet hij er altijd smaakvol en verzorgd uit .

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 19 okt 2020 - 21:26

Over de pillbox lijkt mij echt heel leuk, camel coat ook, maar de echte Burberry hangt volgens mij ook in elke koninklijke kledingkast .
Paul Rem krijgt zeker mijn stem, wat ziet hij er altijd smaakvol en verzorgd uit .

afbeelding van Jens

Jens

maandag 19 okt 2020 - 16:45

Eens met Doro. Als je een fout maakt, dan kun je je beter meteen verontschuldigen. Als hij inderdaad spontaan uit de auto was gestapt en excuses had aangeboden dat had ik dat heel sterk gevonden.
Ook eens met Hendrika. Laten we vooral niet nalaten naar ons eigen gedrag te kijken, ook wij maken fouten. Ik tenminste zeer zeker wel.
En Hennie, de buitenlandse Koningshuizen die jij noemt zijn verre van onbesproken gedrag. Dit is de eerste echt grote inschattingsfout die hij maakt. Ik vergeef het hem maar ben er wel van geschrokken.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 19 okt 2020 - 17:06

Gedeeltelijk eens met u Jens, maar in het onbesproken gedrag waar u op doelt is ons eigen koningshuis ook zeker niet van onbesproken gedrag, kijk naar prins Bernard, 2 buitenechtelijke kinderen. ik bedoel maar even, maar deze huidige koningshuizen die ik opnoemde, Monaco, België en Spanje zijn wél op één lijn met het volk, (geen verhoging van vergoeding willen aannemen, maar terugschenken aan het volk , niet op vakantie naar het buitenland) en hoe men het ook wendt of keert, dat doet ons huidige koningshuis niet.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 20 okt 2020 - 13:11

En in t Britse koningshuis gaat t ook niet altijd goed...

Tja ... ik ben er ook niet helemaal uit. Of ze hadden moeten blijven ...want was geel...passend in de koppige lijn van Beatrix...of helemaal niet moeten gaan (beter)...maar dit is zo maf: gaan en terugkeren door kritiek.

afbeelding van Jens

Jens

maandag 19 okt 2020 - 22:02

Hennie: Monaco en België: buitenechtelijke kinderen, Spanje: voormalige Koning met maîtresse op de foto in Afrika en een groot financieel schandaal ivm de zus van de huidige Koning. Ik wil maar zeggen, niets menselijks is ook hen vreemd.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 20 okt 2020 - 14:00

Ja Jens wat te denken van de diverse schimmige belasting geitepaadjes van Nederlands koningshuis of het verkopen van Nederlands kunst?? Zo kunnen we natuurlijk wel even doorgaan. Ik zal het u nogmaLs uitleggen: waar het mij om ging is dat ik bij vele buitenlandse koningshuizen zie dat zij op dit moment, in de moeilijke periode waarin de hele wereldbevolking zich begeeft, zich veelal op 1 lijn scharen met het volk, zoals bijvoorbeeld geen verhoging van vergoedingen aannemen ook al hebben zij er recht op, maar teruggeeft aan het volk of , en let nu:op:: zeker niet naar het buitenland gaan even op vakantie en ik haalde als voorbeeld de huidige koningen aan van Spanje Monaco (prins Albert ) en België. Ik doelde dus niet zoals u op dat onbesproken gedrag.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 19 okt 2020 - 17:01

Natuurlijk vergeven we ons koningspaar dit
Iedereen maakt fouten
Ben ik nu zo naïef dat ik vandaag toch zeker een excuus of een uitleg had verwacht ?
Ik denk als de koning zelf iets van zich laat horen we het ook af kunnen sluiten, en het over is, voor alle partijen .

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 19 okt 2020 - 17:27

Tja, het is zijn vakantie, dus denk niet dat hij nu met een verklaring komt. Geintje. Ik vond de hele actie ook nogal apart, subtiel gezegd. De koning vindt zijn vakantie prive en dat is natuurlijk ook zo, maar het land is in crisis en iedereen brengt nu prive offers. Dus dan is het wel zo fijn als de koning dat ook begrijpt. En zo slecht vertoeven kan het niet zijn op een Paleis!

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 15:11

.

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 15:09

Antwoord op gambetta

afbeelding van HENDRIKABM

HENDRIKABM

maandag 19 okt 2020 - 13:01

Ja en zo vinden we er allemaal wat van maar ik dacht aan 1 Korinthe 13 uit de Bijbel her hoofdstuk van de liefde ja voor heel Nederland......ja zij handelt niet ongepast ...denkt geen kwaad... verblijd zich niet over de ongerechtigheid ...verheugd zich over de waarheid....bedekt alle dingen...gelooft alle dingen enz enz
Heel Nederland nu struikelt nu over de koning vorige week waren het de kerken daarvoor minister Grappenhaus......en ja daar hebben we allemaal een mening over en terecht maar wat vinden we het fijn als we zelf de fout ingaan dat niet heel Nederland en omstreken ervan weten en er over praten
Wij allemaal genieten altijd van je mooie blog Josine

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 19 okt 2020 - 11:03

Ik vond het zeer treffend wat Rick Evers (royalty verslaggever)afgelopen zaterdag in de uitzending van Blauw Bloed zei over de koninklijke familie, namelijk dat ze eigenlijk in een totaal andere belevingswereld leven. Geen idee hebben van het werkelijke leven, okee ze leggen bezoekjes af en stellen de juiste vragen (meestal voor hun al bedacht) maar stappen de auto in na een half uurtje en weer terug in hun eigen bubbel. Rick Evers zei dat je dat ook eigenlijk al kon zien aan de vrienden van het paar. Het is een eigen aparte bubbel die veraf staat van de werkelijkheid, het echte leven. De moeite waard om dit stukje Blauw Bloed even terug te kijken!

afbeelding van Suyari

Suyari

maandag 19 okt 2020 - 12:42

Dit is wat ik ook bedoelde. Stel...Ze komen bij ons in de zorginstelling...dan wordt het gebouw even schoongemaakt , de directeur die we 1 x per jaar zien staat glimmend op de stoep. Er is genoeg personeel opgetrommeld en alles ziet er super uit. Dan zullen ze denken...wauw dat is goed geregeld de werkelijkheid is anders. ....collega meldt zich ziek en 2 bewoners komen ziek thuis. Dan is het een ander verhaal. Deze familie staat buiten de werkelijkheid helaas

afbeelding van Johanfrederik

Johanfrederik

maandag 19 okt 2020 - 14:51

...toch moet men niet al te luchthartig onderschatten, dat intelligente mensen als het Koningspaar, wel degelijk
door blank gepoetste facaden kan heenkijken en hun eigen mening kunnen vormen. Wereldvreemd zijn zij zeker
niet.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 19 okt 2020 - 15:52

Nou kom op zeg! Als zelfs een royalty deskundige het al zegt, en niet als enige.... ik kan er verder niet teveel op ingaan maar neemt u het van mij aan ze hebben ook daadwerkelijk een ander voorstellingsvermogen van de werkelijkheid en zitten echt, écht in een andere bubbel, En dat kan ik mij ergens misschien ook nog wel voorstellen; deze mensen worden aan alle kanten ingedekt en beschermd, weten zij veel, er wordt m.i teveel “geknipt en gebogen” voor ze, maar dat vinden zij zelf dan ook prima!
Als ik kijk naar andere vorstenhuizen, bijv. Spanje, België, Monaco die trouwens een gedeelte van hun inkomen afstaan / teruggeven in deze uiterst moeilijke tijd aan het volk, en er niet over peinzen om eens lekker met vakantie te gaan naar het buitenland, die begrijpen het dan toch wel iets beter denk ik dan tja... nee Rick Evers sloeg echt de spijker op zijn kop.als die journalist het niet had gemeld, had niemand het geweten, nee zij leven gewoon hun eigen!!! leven door en dat is prima, maar ga dan geen speech houden alsof je het allemaal zogenaamd begrijpt en praten over verbinden” . Je hebt uiteindelijk als koning... wel degelijk een voorbeeldfunctie, dat gaat nu eenmaal samen met de naam Koning/koningin.
En nu hou ik erover op, het koningspaar is nog lang niet van dit zoveelste smetje af vrees ik voor hun, volgende week gaat de politiek hier nog verder op in.

afbeelding van sanne010

sanne010

maandag 19 okt 2020 - 08:28

Waarvoor gaan ze niet in eigen land op valantie. Me dunkt ze hebben genoeg pied a terres. Lekkere wandelen op het Loo misschien? Of dagje Amsterdam? Of misschien naar de andere vleugel van het paleis?

afbeelding van Doro

Doro

maandag 19 okt 2020 - 07:50

De koning mokkend in de auto.
Wat had hij het beter kunnen doen:
Uitstappen en toegeven dat hij niet handig is geweest. Dat het hem ten zeerste spijt en zich realiseert dat hij hierdoor veel op het spel gezet heeft qua vertrouwen en geloofwaardigheid dat hij er alles aan zal doen om het vertrouwen terug te krijgen
Als hij dat had gedaan ipv Rutte te laten opdraaien voor zijn gedrag, dat had hij een deel gelijk al terug gewonnen. Zie hoe wij Máxima in de armen sloten nadat ze ze aangaf dat haar vader fout was.

afbeelding van Wiekie2004

Wiekie2004

maandag 19 okt 2020 - 10:55

Hoezo mokkend? Wat een rare invulling. Waarom niet zn ernstige, serieuze, deemoedige blik?

afbeelding van Doro

Doro

maandag 19 okt 2020 - 17:51

Omdat zijn gedrag verre verre van Ernstig, serieus en deemoedig is

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 19 okt 2020 - 09:59

De koning deed mij denken aan een mokkend kind zoals hij in de auto zat.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 19 okt 2020 - 11:58

Pas op voor een interpretatie wat een heel subjectieve beleving is zou ik zeggen. Dit kun je denken maar je mag het dan voor jezelf houden. Hij kan zich bijvoorbeeld ook heel ongelukkig, ongemakkelijk gevoeld hebben, wetend dat al die camera's op je gericht zijn. Hoe zou jij je dan voelen?

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 11:01

Mee eens hoor, de rest had een mondkapje om om de schijn op te houden of goodwill te tonen, maar hij als enige niet! Zegt genoeg lijkt me :)

afbeelding van Hennie64

Hennie64

dinsdag 20 okt 2020 - 22:59

Twee van zijn dochters waren achtergebleven in Griekenland, het Ned. Volk heeft dat zojuist pas «mogen» vernemen.

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 19 okt 2020 - 12:01

Hoe weet je dat de rest de schijn op wil houden of goodwill tonen en hij als enige niet?
Waarom zo subjectief interpreteren. Hou je gewoon bij de feiten wat je ziet.

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 15:12

Ik zie dat WA als enige geen kapje opheeft, dat is vreemd :) mijn interpretatie daarvan is geen waarheid :) verder komen we het nooit te weten, maar ik ben zekers van mening dat je mag benoemen dat hij allerminst vrolijk kijkt en dat is waarschijnlijk niet omdat hij als enige geen wilhemina pepermunt kreeg van maxima

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 15:14

.

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 15:13

.

afbeelding van car

car

maandag 19 okt 2020 - 15:13

.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 19 okt 2020 - 10:19

Hoe had hij dan moeten kijken? Ik denk het dat voor hem heel vernederd was allemaal, en ik kan me dan voorstellen dat je niet breed lachend naar de camera kijkt.

afbeelding van Ster

Ster

maandag 19 okt 2020 - 12:39

Ook dat is subjectief, het is wat jij er bij denkt.

afbeelding van Ster

Ster

maandag 19 okt 2020 - 09:19

Dat heeft ze nooit gedaan hoor.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 19 okt 2020 - 09:50

Nee ok maar ze nam wel afstand van het bewind waar haar vader in diende

afbeelding van Ella

Ella

zondag 18 okt 2020 - 10:57

Hoe erg kan het eigenlijk zijn, een weekje vakantie in je net voor 63 miljoen op kosten van de staat, gerenoveerde paleis. Voor ons zit de herfstvakantie in eigen huis er weer op. We hebben genoten van simpele dingen, een filmpje, zelfgebakken appeltaart, een boswandeling........Morgen weer aan de slag in een cruciaal beroep met alle risico’s van dien.

afbeelding van Martin

Martin

zaterdag 17 okt 2020 - 22:55

Veel te klein en te kort opgerimpeld jurkje zonder mouwen met een kindervestje los om de schouders. Kapsel: type Polletje Piekhaar.
Ik vind het geheel werkelijk geen vertoning.
Zet het eens naast andere zgn. koninginnen.
En nu na het "Griekenland vakantie incident" ben ik er helemaal klaar mee!

afbeelding van Jantje R

Jantje R

zondag 18 okt 2020 - 21:09

Ik ook. Mijn verlof is ingetrokken omdat ik op de IC moet gaan werken. En deze vertoning van het koningshuis en regering Rutte. Walgelijk

afbeelding van Maxi

Maxi

zondag 18 okt 2020 - 09:03

Ze zijn pas gisteravond teruggekeerd. Benieuwd wat ze die dag er de avond tevoren hebben gedaan Ik zag een mokkende koning in de auto terug naar Huis ten Bosch.. Hoe dan ook: voor de zoveelste keer hebben ze zich als verwende mensen gedragen. De monarchie is karakterbedervend!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?