Koningin Máxima heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan het Alexander Monro Borstkankerziekenhuis. De koningin droeg een bekende outfit van Natan. 

Máxima met de outfit in Bazel:

Outfit van Natan:

Foto's met dank aan:

BIS 
Alexander Monro Ziekenhuis
Natan

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 09 dec 2015 - 11:36

Wat een leuke link Royal Ellen! Echt heel leuk!
Helaas wordt op een van die foto's wel pijnlijk duidelijk dat die culotte (van achteren dus nog meer dan van voren) echt enorme misser was, maar dat is mijn mening natuurlijk.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 08 dec 2015 - 21:58

Leuk jasje. Mooie kleurcombinatie in het jurkje, maar vreselijk model met die plooien in het rokje icm deze roklengte in die stijve stof, en de breedtestrepen vind ik ook wat minder. Boxy jasje staat denk ik leuker op een wat slanker gesneden outfit. Dat haar is dat haar, en meestal stoort het me niet, maar icm met die glimmende stoffen krijg ook ik een vlag-op-modderschuit associatie. Het past gewoon niet bij elkaar. Of ze die kleding van gisteravond maar weer aan heeft gedaan / vergeten is haar haar te doen.

En dat empathie tonen en een gekapt hoofd hebben blijkbaar communicerende vaten zijn, daar moet ik even van bijkomen... Ik zal er aan denken als ik morgenochtend om 6u mijn haar sta te föhnen...

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 08 dec 2015 - 21:54

Door haar haar vind ik het totaalplaatje van de vorige keer beter. Maar het boeit me eerlijk gezegd niet zo voor deze gelegenheid dat ´t wat minder zit. Liever zo dan ´n opgestoken kunstwerk waar deze vrouwen voorlopig alleen maar van kunnen dromen.
In Rotterdam: ze heeft dit eerder gedragen... maar kan echt niet bedenken wanneer. Niets voor mij, meestal zie ik ´t gelijk. Outfit heeft toen al te weinig indruk gemaakt denk.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 22:36

Bij de afsluiting van het Staatsbezoek aan Denemarken, en aansluitend het officiële bezoek aan Duitsland. En daarna volgens mij nog een keer, maar daar ben ik zo uit mn hoofd niet helemaal zeker van.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 08 dec 2015 - 21:40

Toen ik de eerste foto's zag dacht ik: mmm, slordig haar. Maar toen ik wat meer foto's zag, zag ik ook hoe ze het schijnbaar moeilijk had bij bepaalde patiënten. Dan zie ik toch liever een empathische koningin met niet zulk mooi haar, dan een perfect gekapte koningin zonder enige empathie.
's-Middags had ze (zelf) haar haar opgestoken onder haar hoed, maar dat vond ik er van de zijkant nog slechter uitzien dan het losse haar.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 08 dec 2015 - 22:22

Maar je kunt toch ook gewoon een belangstellende, empatische vrouw (koningin) zijn mèt een goed gekapt hoofd? Wel of niet empatisch heeft toch niets te maken met je haar?

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 09 dec 2015 - 00:20

Eens met Margreet. Ik snap die connectie totaal niet. Een mooi gekapt hoofd kan net zo goed een teken van respect zijn voor diegenen die bezocht worden. Je wilt Maxima toch ook niet in haar tuinkleren zo'n ziekenhuis zien bezoeken onder het motto: 'dan vallen de verschillen hier weg'. Zo werkt dat natuurlijk niet.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 09 dec 2015 - 10:53

Eens met Margreet en Paula.

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 08 dec 2015 - 22:40

Mijn eerste reactie was ook: slecht gekapt. Maar toen ik haar empathie zag, bedacht ik me dat ik, toen ik kaal was door de chemo, meer had aan empatische vrienden dan aan die volledig "opgedirkte" en perfect gekapte bezoekers. Die empatische kwamen voor mij, die andere om vooral te laten zien hoe "goed" ze wel niet waren om zelfs bij mij, dat kale, misselijke, nagelloze mens op bezoek te gaan.

afbeelding van Margreet

Margreet

dinsdag 08 dec 2015 - 23:03

Het spijt me echt voor jou dat je dit hebt meegemaakt. Eerlijk waar! Op zich al, natuurlijk, dat je deze vreselijke ziekte hebt gehad en ook dat, in jouw geval, er een relatie was tussen de uiterlijke verschijning van je vrienden en hun empathie. Maar dat hoeft toch niet zo te zijn? Ik probeer ook zo liefdevol/empatisch mogelijk te zijn voor de mensen die ik ken en liefheb, die kanker hebben, en probeer er tegelijkertijd toch zo goed mogelijk uit te zien. Dat kan toch ook?

afbeelding van Jens

Jens

dinsdag 08 dec 2015 - 21:24

Wat fijn het bezoek aan dit ziekenhuis, genereert vee aandacht aan deze nieuwe behandelmethode. De outfit vind ik passend voor een dergelijk bezoek, geen hoed dus toegankelijk en een vrolijk glimmend stofje.

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 08 dec 2015 - 21:09

Op dit moment staar er een jurkje in de etalage van Natan Maastricht van dezelfde glanzende streepstof.
Moet zeggen dat de glans best mee valt.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 09 dec 2015 - 00:08

Ik heb hem vanmiddag bij Natan in Antwerpen ook gezien. Ik kom daar elke dag voorbij en het is wel leuk om dan outfits te zien die hier besproken worden. Ik zou er wel eens even binnen willen gaan.....

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 08 dec 2015 - 19:57

Wat een mooie outfit draagt Máxima bij het bezoek aan het ziekenhuis. Staat haar goed. De outfit van het middagprogramma vind ik echt niet mooi, dus die vergeet ik maar snel.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 19:37

Leuk jurkje van Maxima. Leuk met dat jasje ook. Koningin Mathilde heeft overigens een top van dezelfde streepstof.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 08 dec 2015 - 21:47

Had ze die laarzen al ...? Waar zou ze die gekocht hebben? ;-)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 22:33

Bij de visboer misschien ;-) Wel leuk he, dat die tegenwoordig ook laarzen te koop hebben. Kan best praktisch zijn ;-).

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 08 dec 2015 - 22:32

Vast weer Natan. :D

afbeelding van Mary

Mary

woensdag 09 dec 2015 - 10:10

Ik kan ze niet vinden op z´n site ;-).

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 09 dec 2015 - 14:01

Oh, dan zijn ze helaas weer uitverkocht denk ik ;-)
(sorry, begin ff melig te worden haha)

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 22:34

Haha ja inderdaad, zou ze ook deze versie laarzen ook in een andere kleur gekocht hebben? ;-)

afbeelding van Huubke

Huubke

dinsdag 08 dec 2015 - 19:02

Prima outfits van Máxima: toegankelijk en redelijk 'casual' voor het bezoek aan het ziekenhuis....als je zo slank bent als onze koningin kun je een breedtestreep ook best hebben!
En voor de opening 's middags weer wat gekleder met een hoed.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

dinsdag 08 dec 2015 - 18:33

Ik snap echt de kledingkeuze's van Maxima niet. Deze glimmende outfit vind ik niet geschikt voor een werkbezoek aan een Borstkankerziekenhuis., deze outfit lijkt me geschikter voor de namiddag of s'avonds maar dan wel de jurk ietsjes over de knie. Hier laat ik het maar bij!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 09 dec 2015 - 09:56

@ eftichia ik ben het met je eens dat is zo
wij staan daar bij stil maar ik dank maxima niet die verdiept zich daar niet in denk ik zo maar
iedereen vind andere dingen belangrijk en zij vind duidelijk kleding niet het voornaamste
ik bedoel hier niets negatiefs mee op niemand het is maar mijn bescheiden mening

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 08 dec 2015 - 18:41

Ik vind het fijn dat je het hierbij laat, Eftichia. Dank je wel!

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 08 dec 2015 - 19:57

Ook namens mij dank je wel. Het voegt verder niets toe.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 09 dec 2015 - 09:27

Helaas meen ik toch opnieuw in te moeten grijpen. Ik heb al een tijdje mee zitten lezen, ik wil niet direct reageren nl. Maar de ene opmerking stapelt zich weer op de andere.

Voor iedereen hier geldt: Graag RESPECT tonen voor elkaar. Wie de schoen past, trekke hem aan. Wie hem niet past, late hem uit ;-). Oftewel, ik denk dat degenen die ik hier feitelijk aanspreek het zelf wel aan zullen voelen. Als je je ergens aan irriteert, probeer dan gewoon niet te reageren. Iedereen heeft nu eenmaal zijn eigen manier van denken/doen/reageren. Gelukkig maar, anders zou de wereld zooo saai worden. Wordt het je teveel? Stuur dan gerust een mailtje.

Sarcastische opmerkingen zijn niet nodig. Ik vraag jullie vriendelijk om over te gaan tot de orde van de dag, oftewel, het onderwerp waar het hier over gaat: kleding, kapsel, accessoires en alles er om heen van Koningin Maxima. Dank!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

woensdag 09 dec 2015 - 13:38

TWOR@ Dank je wel, ik heb mijn schouders opgetrokken voor die vreemde reacties uiteindelijk kan men beter over je praten dan van je eten. Heb je genoten van het schaatsen, hebben ze bij Het Loo ergens ijs opgespoten of is het al natuur ijs?

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 09 dec 2015 - 14:01

Leuk dat je dat onthouden hebt! Het was heel leuk! Heb er een filmpje van gemaakt voor de klas. Kunnen ze nog even na genieten. Die kids genieten zo van zoiets! Vooraf op wedstrijdje doen in de Koninklijke stallen op sleetjes op wieltjes. Dat vonden ze natuurlijk helemaal geweldig!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 08 dec 2015 - 21:05

Tjonge jonge, is dat nou echt nodig?

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 08 dec 2015 - 21:12

Je hebt gelijk, Kareltje. Niet reageren is vaak beter.
Maar dat lukt me soms gewoonweg niet. Ik kan er niet zo goed tegen wanneer er suggestieve opmerkingen worden geplaatst.
Het lijkt er overigens op dat Eftichia zich soms zelf als slachtoffer presenteert. Dat correspondeert niet met mijn beeld van haar.

afbeelding van Kate

Kate

woensdag 09 dec 2015 - 08:34

Prima advies van Kareltje ( welkom terug -;) niet reageren als het je prikkelt .
En kan je dat niet ???????? gewoon weg klikken aub.
Doe ik ook weleens als het me kriebelt .
Niet als er te negatief geschreven wordt ,maar als er te lyrisch geschreven wordt en aan Maxima eigenschappen toe gedicht worden die ze misschien niet eens bezit .
Als iedereen het nu eens overlaat aan de beheerders van de site ?
Die grijpen zeker in als het in hun ogen niet respectvol is .
Lijkt me wel zo verstandig .....

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 09 dec 2015 - 23:21

Grappig. Niet als er te negatief wordt geschreven. Wel als er te lyrisch wordt geschreven. In beide gevallen kunnen er eigenschappen aan Máxima toegeschreven worden die ze misschien niet eens bezit. @Kate: ik snap niet dat het je wel kriebelt als er te positief wordt geschreven en niet als er te negatief wordt geschreven.......

afbeelding van Carmen

Carmen

dinsdag 08 dec 2015 - 21:51

Misschien ligt het aan mij dat ik het niet helemaal begrijp, maar wat heeft Eftichia precies gezegd waardoor er zo'n irritatie wordt opgewekt? Ik zie eigenlijk niks staan in haar reactie waarbij ik denk: Dat kan echt niet. Maar ik hoor graag waarom ik ongelijk heb.

afbeelding van Merel

Merel

dinsdag 08 dec 2015 - 22:02

Inderdaad, wat is er mis met de reactie van Eftichia?

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 09 dec 2015 - 00:05

Ben het met Merel en Carmen eens, wat een gezemel hier door sommigen zeg.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 09 dec 2015 - 00:17

Ik sluit me bij Iris aan.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 08 dec 2015 - 18:27

De gestreepte jurk met het jasje vind ik echt heel mooi! Maar in Bazel was het totaal plaatje zoveel mooier!! Hier kun je dus duidelijk zien wat het kapsel doet!! Maar je kunt wel zien dat Maxima oprecht mee leeft met deze zieke mensen.
De tweede outfit van vandaag vind ik ook geslaagd! Mooie hoed.

afbeelding van elisah.

elisah.

dinsdag 08 dec 2015 - 18:18

Ik zie een leuk jurkje in mooie kleuren en netjes met het korte jasje, maar vooral zie ik een betrokken Maxima, die geinteresseerd met de patienten praat, door deze houding vind ik het vandaag niet erg dat ze met een slordig kapsel op bezoek gaat !!
Ik denk dat haar meeleven in deze ziekte en daarbij behorende zorgen meer indruk achterlaat dan haar slordige kapsel.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 08 dec 2015 - 18:29

Die zieke vrouwen zullen wel gedacht hebben, als ik haar haar had zou ik er wel iets moois van gemaakt hebben!

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 08 dec 2015 - 18:34

Wat een naar commentaar, Janna!
Ik denk niet dat die zieke vrouwen daarmee bezig zijn. Zij hebben wel wat anders aan hun hoofd......

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 08 dec 2015 - 20:04

@Janna, ik hoop van harte voor jou dat je gezond bent. Zo ja, dan is het makkelijk om zo te redeneren.
Anders zou je zo'n ongenuanceerde opmerking niet plaatsen.
Marinde, helemaal met je eens. Ik weet zeker dat de patiënten in hun situatie ontzettend graag met Maxima''s "piekhaar" willen ruilen.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 19:59

Ik geloof inderdaad niet dat de patiënten zich daar druk om zullen maken. Maar laten we maar snel een ander 'gespreksonderwerp' pakken en niet hierover in discussie gaan. Josine is ziek, dus ik voel me even zo vrij om dit te roepen, haar hoofd staat er vast niet naar om hier constant mee te lezen.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 08 dec 2015 - 20:19

Begrijp ik. Maar ik vind samen met Marinde dat de opmerking van Janna ongenuanceerd is. Dat mag toch wel aangestipt worden.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 20:15

Dat mag zeker! Maar ik zei dat meer om er niet te diep op door te gaan terwijl Josine er niet 'is' om evt 'in te grijpen'.

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 08 dec 2015 - 20:21

Nou, een beetje meer vertrouwen mag wel hoor ;-))

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

dinsdag 08 dec 2015 - 20:33

Dat heeft mijns inziens niets met vertrouwen te maken. Daarom liet ik het eerst ook gewoon gaan. Het heeft meer te maken met een bepaalde sfeer die onbedoeld gecreëerd wordt als een discussie soms door blijft gaan. En daar laat ik het graag bij.

afbeelding van Janna

Janna

dinsdag 08 dec 2015 - 19:31

Hoezo Marinde, als ik dat denk, kunnen anderen dat ook denken.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?