Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 16 apr 0 reacties

Koningin Máxima aanwezig bij première musical The Color Purple

Hare Majesteit Koningin Máxima is maandagavond 16 april 2018 aanwezig bij de première van de musical The Color Purple in de NDSM-loods in Amsterdam. The Color Purple vertelt het tijdloze levensverhaal van drie zwarte vrouwen in het zuiden van Amerika aan het begin van de 20e eeuw, een tijd waarin slavernij is afgeschaft maar de gevolgen nog sterk voelbaar zijn. De strijd tegen ongelijke behandeling tussen mannen en vrouwen, seksueel misbruik en strijd voor het accepteren van ieders seksuele geaardheid zijn thema’s die in de voorstelling aan bod komen.

In de musical, geproduceerd door OpusOne, vertolkt Naomi van der Linden de hoofdrol. Andere acteurs zijn onder andere Ana Milva Gomes, Kenneth Herdigein en Edwin Jonker. De regie is in handen van Koen van Dijk. De musical is gebaseerd op het boek van Alice Walker die er in 1983 de Pullitzer Price mee won. The Color Purple wordt opgevoerd op de NDSM-werf. De loods wordt omgebouwd tot een pop-up theater met plek voor een kleine 500 bezoekers. De musical is te bezoeken tot en met 14 mei.

Outfit: voor de première koos de koningin niet voor toepasselijk paars, maar voor een zachtroze pantalon met wijde broekspijpen. Een perfecte keuze, want hiermee sluit ze perfect aan bij de kleding van de acteurs. Chapeau! Zowel de top (met handgemaakte bloemcorsage bij de schouder en heup) als de pantalon van shantung zijde komen overigens van Natan. 

De clutch van de koningin komt ook bij Natan vandaan en kregen we eerder te zien in 2012:

~~Advertentie~~


~~Advertentie ~~

Qua juwelen koos de koningin voor de gebruikelijke rits familie-armbanden en haar oorstekers van juwelier Steltman. 

Omdat Koningsdag alweer in zicht komt, mag ik van Justine Marcella weer oorbellen verloten. De hoofdredacteur van Vorsten heeft een aanstekelijke oorbellenpassie en verkoopt via haar webshop 'Chosen by Justine' de mooiste én betaalbare oorbellen in de stijl van Máxima. Kans maken op onderstaande oorbellen van Chosen by Justine? Stuur dan een mailtje met jouw naam en adresgegevens naar [email protected]

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments