Avatar foto Door Josine Droogendijk
Koninginnenmode 10 dec 0 reacties

Koningin Mathilde straalt in Duitsland

Koningin Mathilde zet zich al jaren in voor het welzijn van kinderen en diverse gezondheidsthema's. Onlangs werd haar inzet beloond met de prestigieuze Bambi Award, een Duitse mediaprijs. 

Volgens de organisatie is de Belgische koningin vanwege haar liefdadigheidswerk een rolmodel voor alle mensen in Europa. In het persbericht wordt ze ook omschreven als een moeder van haar land, die tot ver over de landsgrenzen strijdt voor een betere wereld. Complimenteuze woorden, waar ze aan het Belgische hof vast heel blij mee zijn. 

Waar ik op mijn beurt weer heel blij van werd, is de zwarte-witte avondjurk die in beeld kwam tijdens de uitreiking op 21 november. Met veel ruimtelijk inzicht heeft ontwerpster Carolina Herrera, gespeeld met lijnen en contrasten. Het eindresultaat is een jurk die maar blijft trigeren. Alsof mijn ogen niet scherp kunnen stellen door alles wat er gebeurd. Doordat de accessoires rustig zijn gehouden, is het totaalplaatje toch in balans en straalt koningin Mathilde op haar avond kracht en zelfvertrouwen uit. 


——Advertentie—–

—–Einde advertentie——

Lang leve de haarstukjes 😉 

Op onderstaande foto is te zien dat het ceintuur bij Mathilde eigenlijk verkeerd zit. Maar of dat nou zo erg is, betwijfel ik. Ik vind het eigenlijk een nog spannender totaalplaatje opleveren. 

Prinses Mary ontving de prijs in 2014: 

Foto's van de uitreiking met dank aan de organisatie: Hubert Burda Media

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments