De agenda van koningin Letizia was afgelopen week goed gevuld, waardoor we 5 heel verschillende looks te zien kregen. Hoera voor Letizia! 

Look 1
Op maandag 26 juni mocht koningin Letizia enkele prijzen uitreiken. Dat deed zij in een gestreepte blouse en rode pantalon van Hugo Boss. 

Look 2
Op dinsdag 27 juni ontving het Spaanse koningspaar de president van Slovenie. Tijdens de ontmoeting droeg de koningin een bekende witte top van Hugo Boss en een zwarte pantalon. 

Look 3
Op woensdag 28 juni zagen we weer een compleet andere look bij Letizia. Voor het veertigjarig jubileum van de democratische verkiezingen kocht Letizia een rode japon met kant bij Carolina Herrera. De tweede nieuwe outfit van de week. 

Look 4
De vierde look van week 26 zagen we op donderdag 29 juni. Tijdens een bijeenkomst van de 'Princess of Girona Awards' droeg Letizia een gebloemde rok  (ontwerper onbekend) en een witte blouse van Hugo Boss

Look 5
Later op de dag was de Spaanse koningin vervolgens aanwezig bij een prijsuitreiking van de stichting. De Spaanse koningin droeg tijdens deze feestelijke bijeenkomst een jumpsuit Massimo Dutti: een Spaans confectieketen, waar ook Máxima wel eens shopt. 

Foto's: Casareal 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 04 jul 2017 - 09:12

Massimo Dutti zit in Den Haag, maar ook online! Erg leuke kleding

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 04 jul 2017 - 08:28

Alles is niet perse mijn smaak, maar wauw, wat een stijlvolle outfits. Zo verzorgd allemaal. Word steeds meer fan van Letizia.
De rode jurk vind ik het mooist staan, maar ben ook nog benieuwd naar een totaalplaatje van nr 4.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

dinsdag 04 jul 2017 - 15:39

Ik word ook steeds meer fan van haar om deze reden! Vind vooral de 1e outfit haar ontzettend mooi staan. Die zou ik ook wel willen hebben:-) Ben ik nou de enige die dit vindt of maakt ze de laatste tijd steeds meer gedurfde kledingkeuzes?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 03 jul 2017 - 23:10

Die 1e blouse is zo mooi! En leuk met rode broek.
Ik kies voor witte jumpsuit
Maar eigenlijk is alles wel geslaagd!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 03 jul 2017 - 21:43

Heel mooi rood jurkje! Ook de outfit met de gebloemde rok vind ik leuk. Heel mooi kapsel ook, op die foto. De rest is minder....

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 03 jul 2017 - 20:49

Ik vind de tweede en derde look leuk, de rest mwah.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 03 jul 2017 - 20:10

Wat een fijne modeweek was het! De rode Caroline Herrera jurk is een topper, maar ook de gebloemde rok en de witte jumpsuit vind ik helemaal geweldig bij Letizia. De outfits met de pantalons kan ik niet heel bijzonder vinden helaas...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?