In de afgelopen week was koningin Letizia aanwezig bij een seminar over journalistiek en een tentoonstelling over een oude Spaanse universiteit. 

Look 1: Voor de seminar koos Letizia een zakelijke look. Haar tweedelige combinatie bestaat uit een grijze pantalon en dito jasje. Een ontwerp van Hugo Boss. De seminar vindt jaarlijks plaats en op de website Queen Letizia Style kun je de looks van de afgelopen jaren bekijken. 

Look 2: Voor de tentoonstelling koos de Spaanse koningin opnieuw een zakelijke kledingcombinatie uit. Haar witte blouse is een ontwerp van Hugo Boss. De ontwerper van de leren kokerrok is nog niet bekend. Letizia droeg het kledingstuk eerder in combinatie met een zwarte/witte blouse. (rechts) Welke combinatie spreekt jullie meer aan? Ik vind beide combinaties gevoelsmatig een beetje underdressed voor een feestelijke opening, maar de eerdere combinatie met de zwart/witte blouse heeft mijn voorkeur. 

Foto's: Casa Real 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

maandag 08 mei 2017 - 18:19

Nee hoor, ik niet. De ronde hals van het jasje en de uitlopende onderkant doet me niets. Maar ik gun m jullie van harte :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 08 mei 2017 - 18:58

Wat een geweldig broekpak. Dat wil toch iedereen in de kast hebben?? Het pak had een wat spannender kleur mogen hebben, maar ik hoop dat we het nog vaak gaan zien. De blouse en rok: typisch Letizia, Spaanse chique niet heel bijzonder. De geruite blouse ziet er het meest trendy uit.
Vandaag droeg ze overigens een ge15160281elsig jurkje van Carolina Herera.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 08 mei 2017 - 17:11

De ruiten blouse kan je ook kopen bij Annick van Wonderen, Nederland "Modemusthaves"
het broekpak gaat alhoewel ik Letizia wel wat liever zie met een iets lossere broek anders komt ze wel wat te smal over

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 08 mei 2017 - 15:39

Ik wil graag dat broekpak
En de grote ruiten blouse
Hugo boss is werkelijk gemaakt voor haar!
De effen witte blouse met de rok maakt t wat saai maar kan wel een keer ter afwisseling.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?